Vodafone Wassenaar

Informatie over de Vodafone vestiging in Wassenaar
 
Vodafone Wassenaar
Langstraat 50a
2242 KN Wassenaar
Telefoonnummer Vodafone Wassenaar te Wassenaar
0800 - 0094
E-mailadres Vodafone Wassenaar te Wassenaar
Via het contactformulier
 
Social Media:
Vodafone Wassenaar op FacebookVodafone Wassenaar op TwitterVodafone Wassenaar op InstagramVodafone Wassenaar op PinterestVodafone Wassenaar op YouTubeVodafone Wassenaar op LinkedIn
 
KvK: 14052264
 
Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van ma t/m za en via de mail of chat op de website. Bekijk alle Vodafone vestigingen op Telefoniewinkels.nl via het Vodafone overzicht.
Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Vodafone vestiging in Wassenaar in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Vodafone vestiging gelegen aan de Langstraat 50a. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Vodafone en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar Vodafone zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Vodafone Wassenaar. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Wassenaar of Zuid-Holland.

Openingstijden Vodafone Wassenaar

Vodafone Wassenaar is vandaag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Vodafone Wassenaar voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Vodafone:

Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
Vodafone staat voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd
Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
De Vodafone klantenservice is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor support
Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
Bij Vodafone heb je altijd de keuze uit de nieuwste smartphone en de voordeligste abonnementen
Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
Bij elke aankoop in de shop krijg je de wettelijke garantie van twee jaar.
Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
In de meeste gevallen kan Vodafone jouw bestelling binnen twee dagen bij jou thuis bezorgen
Waarom kiezen voor Vodafone Wassenaar
Met Vodafone NEXT bepaal je zelf wanneer je een nieuwe telefoon neemt. Zo verleng je een abonnement met telefoon al na 4 maanden in combinatie met een nieuw toestel

 

Contact opnemen met Vodafone

Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 18:00 uur. Via een vast telefoon bel je 0800 - 0094 en via mobiel bel je 0800 - 0560, beide nummers zijn gratis. De chat is 24/7 online en voor mailcontact gebruik je het contactformulier (contactpagina).

 

Geef je mening over Vodafone Wassenaar

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.