Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Fixtel Vlaardingen in Vlaardingen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over Fixtel Vlaardingen in Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van Fixtel Vlaardingen gelegen aan de Kuiperstraat 39 B. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Fixtel Vlaardingen en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Fixtel Vlaardingen zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Fixtel Vlaardingen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Vlaardingen of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Fixtel Vlaardingen in Vlaardingen op de kaart

Fixtel Vlaardingen
Kuiperstraat 39 B
3131 CH Vlaardingen
Telefoonnummer Fixtel Vlaardingen te Vlaardingen
010 - 3160551
E-mailadres Fixtel Vlaardingen te Vlaardingen
vlaardingen@fixtel.nl
 
Social Media:
Fixtel Vlaardingen op FacebookFixtel Vlaardingen op Instagram
KvK: 61212164
 

Openingstijden Fixtel Vlaardingen

Fixtel Vlaardingen is vandaag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Fixtel Vlaardingen voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 18:00 uur
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Fixtel Vlaardingen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.