Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Schiedam
  8. »
  9. KPN winkel Schiedam
International sims

KPN vestiging in Schiedam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Nieuwe Passage 22. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Schiedam. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Schiedam of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

KPN vestiging in Schiedam op de kaart

KPN winkel Schiedam
Nieuwe Passage 22
3111 EG Schiedam
Telefoonnummer KPN winkel Schiedam te Schiedam
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Schiedam te Schiedam
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Schiedam op FacebookKPN winkel Schiedam op TwitterKPN winkel Schiedam op InstagramKPN winkel Schiedam op YouTubeKPN winkel Schiedam op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Schiedam telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Schiedam

KPN winkel Schiedam is vandaag geopend van gesloten uur. De openingstijden van KPN winkel Schiedam voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Schiedam

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van My Trendy Phone
Bezoek de website van Swoop