Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phoneworld vestiging in Rotterdam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phoneworld vestiging in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phoneworld vestiging gelegen aan de Fascinatio Boulevard 204. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phoneworld en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phoneworld zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phoneworld Rotterdam. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Rotterdam of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Phoneworld vestiging in Rotterdam op de kaart

Phoneworld Rotterdam
Fascinatio Boulevard 204
3065 WB Rotterdam
Telefoonnummer Phoneworld Rotterdam te Rotterdam
010 - 7600888
E-mailadres Phoneworld Rotterdam te Rotterdam
support@phoneworld.nl
 
Social Media:
Phoneworld Rotterdam op FacebookPhoneworld Rotterdam op TwitterPhoneworld Rotterdam op InstagramPhoneworld Rotterdam op LinkedIn
KvK: 56105304
 

Openingstijden Phoneworld Rotterdam

Phoneworld Rotterdam is vandaag geopend van 09:00 tot 17:30 uur. De openingstijden van Phoneworld Rotterdam voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
09:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:00 - 17:30 uur
Woensdag:
09:00 - 17:30 uur
Donderdag:
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag:
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Phoneworld Rotterdam

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.