Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Computorium & Telecommunicatie in Rotterdam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over Computorium & Telecommunicatie in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van Computorium & Telecommunicatie gelegen aan de Stadhoudersplein 39 A. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Computorium & Telecommunicatie en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Computorium & Telecommunicatie zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Computorium & Telecommunicatie. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Rotterdam of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Computorium & Telecommunicatie in Rotterdam op de kaart

Computorium & Telecommunicatie
Stadhoudersplein 39 A
3038 EA Rotterdam
Telefoonnummer Computorium & Telecommunicatie te Rotterdam
06 - 87261099
Mobiel telefoonnummer Computorium & Telecommunicatie te Rotterdam
06 - 87261099
Whatsappnummer Computorium & Telecommunicatie te Rotterdam
06 - 87261099
E-mailadres Computorium & Telecommunicatie te Rotterdam
info@computorium.nl
 
Social Media:
Computorium & Telecommunicatie op FacebookComputorium & Telecommunicatie op TwitterComputorium & Telecommunicatie op YouTube
KvK: 64523845
 

Openingstijden Computorium & Telecommunicatie

Computorium & Telecommunicatie is vandaag gesloten. De openingstijden van Computorium & Telecommunicatie voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag:
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Computorium & Telecommunicatie

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.