Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Leidschendam
  8. »
  9. KPN winkel Leidschendam
L-Mobimobile jaardeal

KPN vestiging in Leidschendam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Leidschendam in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Rozemarijn 3. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Leidschendam. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Leidschendam of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

KPN vestiging in Leidschendam op de kaart

KPN winkel Leidschendam
Rozemarijn 3
2262 AH Leidschendam
Telefoonnummer KPN winkel Leidschendam te Leidschendam
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Leidschendam te Leidschendam
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Leidschendam op FacebookKPN winkel Leidschendam op TwitterKPN winkel Leidschendam op InstagramKPN winkel Leidschendam op YouTubeKPN winkel Leidschendam op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Leidschendam telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Leidschendam

KPN winkel Leidschendam is vandaag geopend van 11:00 tot 20:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Leidschendam voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
11:00 - 20:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 20:00 uur
Woensdag:
09:30 - 20:00 uur
Donderdag:
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 20:00 uur
Zondag:
12:00 - 18:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Leidschendam

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van USA Sim
Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van i-Used