Fixtel Leidschendam

Informatie over Fixtel Leidschendam in Leidschendam
 
Fixtel Leidschendam
Nieuwstraat 20B
2266 AD Leidschendam
Telefoonnummer Fixtel Leidschendam te Leidschendam
010 - 3160551
E-mailadres Fixtel Leidschendam te Leidschendam
leidschendam@fixtel.nl
 
Social Media:
Fixtel Leidschendam op FacebookFixtel Leidschendam op Instagram
 
KvK: 61212164
 
Dit is de bedrijfspagina met informatie over in Leidschendam in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van gelegen aan de Nieuwstraat 20B. Verder is er beknopte informatie aanwezig over en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Fixtel Leidschendam. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Leidschendam of Zuid-Holland.

Openingstijden Fixtel Leidschendam

Fixtel Leidschendam is vandaag gesloten. De openingstijden van Fixtel Leidschendam voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 18:00 uur
Zondag:
Gesloten

 

Geef je mening over Fixtel Leidschendam

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.