Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Vodafone vestiging in Leiden

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Vodafone vestiging in Leiden in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Vodafone vestiging gelegen aan de Haarlemmerstraat 131. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Vodafone en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Vodafone zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Vodafone Leiden. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Leiden of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Vodafone vestiging in Leiden op de kaart

Vodafone Leiden
Haarlemmerstraat 131
2312 DN Leiden
Telefoonnummer Vodafone Leiden te Leiden
0800 - 0094
E-mailadres Vodafone Leiden te Leiden
Via het contactformulier
 
Social Media:
Vodafone Leiden op FacebookVodafone Leiden op TwitterVodafone Leiden op InstagramVodafone Leiden op PinterestVodafone Leiden op YouTubeVodafone Leiden op LinkedIn
KvK: 14052264
 
Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van ma t/m za en via de mail of chat op de website. Bekijk alle Vodafone vestigingen op Telefoniewinkels.nl via het Vodafone overzicht.

Openingstijden Vodafone Leiden

Vodafone Leiden is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van Vodafone Leiden voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Vodafone:

Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
Vodafone staat voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op uw leven is afgestemd
Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
De Vodafone klantenservice is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor support
Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
Bij Vodafone heeft u altijd de keuze uit de nieuwste smartphone en de voordeligste abonnementen
Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
Bij elke aankoop in de shop krijgt u de wettelijke garantie van twee jaar.
Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
In de meeste gevallen kan Vodafone uw bestelling binnen twee dagen bij u thuis bezorgen
Waarom kiezen voor Vodafone Leiden
Bepaal met Vodafone Next zelf wanneer u een nieuwe telefoon neemt. Verleng uw abonnement met telefoon al na 4 maanden in combinatie met een nieuw toestel

 

Contact opnemen met Vodafone

Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 18:00 uur. Via een vast telefoon belt u 0800 - 0094 en via mobiel belt u 0800 - 0560, beide nummers zijn gratis. De chat is 24/7 online en voor mailcontact gebruikt u het contactformulier (contactpagina).

Geef uw mening over Vodafone Leiden

Hans Timmerman gaf op 30 juli 2022 om 12:42 uur een reactie
Hebben jullie de iPhone 13 op voorraad? 128 gb

Voeg hieronder je opmerkingen en commentaar toe.