Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Leiden
  8. »
  9. KPN winkel Leiden
International sims

KPN vestiging in Leiden

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Leiden in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Haarlemmerstraat 156. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Leiden. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Leiden of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

KPN vestiging in Leiden op de kaart

KPN winkel Leiden
Haarlemmerstraat 156
2312 GG Leiden
Telefoonnummer KPN winkel Leiden te Leiden
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Leiden te Leiden
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Leiden op FacebookKPN winkel Leiden op TwitterKPN winkel Leiden op InstagramKPN winkel Leiden op YouTubeKPN winkel Leiden op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Leiden telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Leiden

KPN winkel Leiden is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Leiden voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 18:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Leiden

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van i-Used