Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Katwijk
  8. »
  9. Phone House Katwijk
Leapp voordelige iphones

Phone House vestiging in Katwijk

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Katwijk in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Emmaplein 4. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Katwijk. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Katwijk of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Phone House vestiging in Katwijk op de kaart

Phone House Katwijk
Emmaplein 4
2225 BK Katwijk
Telefoonnummer Phone House Katwijk te Katwijk
071 - 4074155
Whatsappnummer Phone House Katwijk te Katwijk
06 - 83065566
E-mailadres Phone House Katwijk te Katwijk
katwijk@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Katwijk op FacebookPhone House Katwijk op InstagramPhone House Katwijk op YouTubePhone House Katwijk op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Katwijk

Phone House Katwijk is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De openingstijden van Phone House Katwijk voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag:
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Katwijk
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Katwijk
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Katwijk
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Katwijk
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Katwijk
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Doro, Huawei, Sony of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Ben, Lebara, Tele2, of toch liever een abonnement van Vodafone, Vodafone, Tele2, Ben, Lebara. Ook bij deze Phone House winkel in Katwijk heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van usb-kabels tot adapters en van audiokabels tot opladers, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als telefoonhouders, en muurladers zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Katwijk of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Katwijk

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van USA Sim
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Swoop