Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Hoogvliet Rotterdam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Hoogvliet Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Binnenban 91 B. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Hoogvliet. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Hoogvliet Rotterdam of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Phone House vestiging in Hoogvliet Rotterdam op de kaart

Phone House Hoogvliet
Binnenban 91 B
3191 CB Hoogvliet Rotterdam
Telefoonnummer Phone House Hoogvliet te Hoogvliet Rotterdam
010 - 8800070
Whatsappnummer Phone House Hoogvliet te Hoogvliet Rotterdam
010 - 8800070
E-mailadres Phone House Hoogvliet te Hoogvliet Rotterdam
 hoogvliet@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Hoogvliet op FacebookPhone House Hoogvliet op TwitterPhone House Hoogvliet op InstagramPhone House Hoogvliet op YouTubePhone House Hoogvliet op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Hoogvliet

Phone House Hoogvliet is vandaag geopend van 09:30 tot 17:30 uur. De openingstijden van Phone House Hoogvliet voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
11:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 17:30 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Hoogvliet
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Hoogvliet
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Hoogvliet
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Hoogvliet
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Hoogvliet
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Sony, Samsung, Apple of Oppo, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Vodafone, T-Mobile, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, KPN, Vodafone, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Hoogvliet Rotterdam heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van hoesjes tot autoladers en van audiokabels tot simkaarten, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en telefoonhouders zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Hoogvliet Rotterdam of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Hoogvliet

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.