Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Gouda

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Gouda in de provincie Zuid-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Hoogstraat 15. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Gouda. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Gouda of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

Phone House vestiging in Gouda op de kaart

Phone House Gouda
Hoogstraat 15
2801 HG Gouda
Telefoonnummer Phone House Gouda te Gouda
0182 - 687231
Whatsappnummer Phone House Gouda te Gouda
0182 - 687231
E-mailadres Phone House Gouda te Gouda
gouda@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Gouda op FacebookPhone House Gouda op TwitterPhone House Gouda op InstagramPhone House Gouda op YouTubePhone House Gouda op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Gouda

Phone House Gouda is vandaag gesloten. De openingstijden van Phone House Gouda voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
11:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Gouda
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Gouda
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Gouda
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Gouda
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Gouda
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Nokia, Samsung, Gigaset of Doro, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Vodafone, Lebara, T-Mobile, of toch liever een abonnement van KPN, KPN, T-Mobile, Vodafone, Lebara. Ook bij deze Phone House winkel in Gouda heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van adapters tot screenprotectors en van audiokabels tot draadloze laders, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en telefoonhouders zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Gouda of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Gouda

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.