Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Dordrecht
  8. »
  9. KPN winkel Dordrecht
Leapp voordelige iphones

KPN vestiging in Dordrecht

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Statenplein 141-142. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Dordrecht. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Dordrecht of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

KPN vestiging in Dordrecht op de kaart

KPN winkel Dordrecht
Statenplein 141-142
3311 NH Dordrecht
Telefoonnummer KPN winkel Dordrecht te Dordrecht
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Dordrecht te Dordrecht
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Dordrecht op FacebookKPN winkel Dordrecht op TwitterKPN winkel Dordrecht op InstagramKPN winkel Dordrecht op YouTubeKPN winkel Dordrecht op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Dordrecht telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Dordrecht

KPN winkel Dordrecht is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Dordrecht voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Dordrecht

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van USA Sim
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van USA Sim