Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zuid-Holland
  6. »
  7. Barendrecht
  8. »
  9. KPN XL winkel Barendrecht
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Barendrecht

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Barendrecht in de provincie Zuid-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Donk 1. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN XL winkel Barendrecht. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Barendrecht of in de gehele provivincie Zuid-Holland.

KPN vestiging in Barendrecht op de kaart

KPN XL winkel Barendrecht
Donk 1
2991 LE Barendrecht
Telefoonnummer KPN XL winkel Barendrecht te Barendrecht
Geen telefoon
E-mailadres KPN XL winkel Barendrecht te Barendrecht
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN XL winkel Barendrecht op FacebookKPN XL winkel Barendrecht op TwitterKPN XL winkel Barendrecht op InstagramKPN XL winkel Barendrecht op YouTubeKPN XL winkel Barendrecht op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Barendrecht telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN XL winkel Barendrecht

KPN XL winkel Barendrecht is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN XL winkel Barendrecht voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
09:30 - 17:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:00 uur
Woensdag:
09:30 - 17:00 uur
Donderdag:
09:30 - 17:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN XL winkel Barendrecht

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van USA Sim