Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zeeland
  6. »
  7. Vlissingen
  8. »
  9. KPN winkel Vlissingen
Order iPhone 14

KPN vestiging in Vlissingen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Vlissingen in de provincie Zeeland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Walstraat 104. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Vlissingen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Vlissingen of in de gehele provivincie Zeeland.

KPN vestiging in Vlissingen op de kaart

KPN winkel Vlissingen
Walstraat 104
4381 GE Vlissingen
Telefoonnummer KPN winkel Vlissingen te Vlissingen
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Vlissingen te Vlissingen
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Vlissingen op FacebookKPN winkel Vlissingen op TwitterKPN winkel Vlissingen op InstagramKPN winkel Vlissingen op YouTubeKPN winkel Vlissingen op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Vlissingen telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Vlissingen

KPN winkel Vlissingen is vandaag geopend van 10:00 tot 17:30 uur. De openingstijden van KPN winkel Vlissingen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
10:00 - 17:30 uur
Woensdag:
10:00 - 17:30 uur
Donderdag:
10:00 - 17:30 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Vlissingen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van My Trendy Phone
Bezoek de website van USA Sim