Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zeeland
  6. »
  7. Terneuzen
  8. »
  9. KPN winkel Terneuzen
Leapp voordelige iphones

KPN vestiging in Terneuzen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Terneuzen in de provincie Zeeland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Havenstraat 32. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Terneuzen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Terneuzen of in de gehele provivincie Zeeland.

KPN vestiging in Terneuzen op de kaart

KPN winkel Terneuzen
Havenstraat 32
4531 EK Terneuzen
Telefoonnummer KPN winkel Terneuzen te Terneuzen
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Terneuzen te Terneuzen
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Terneuzen op FacebookKPN winkel Terneuzen op TwitterKPN winkel Terneuzen op InstagramKPN winkel Terneuzen op YouTubeKPN winkel Terneuzen op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Terneuzen telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Terneuzen

KPN winkel Terneuzen is vandaag geopend van 09:30 tot 17:30 uur. De openingstijden van KPN winkel Terneuzen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 17:30 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Terneuzen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Swoop