T-Mobile Shop Middelburg

Informatie over de T-Mobile vestiging in Middelburg
 
T-Mobile Shop Middelburg
Lange Delft 52
4331 AR Middelburg
Telefoonnummer T-Mobile Shop Middelburg te Middelburg
0800 - 0092
Mobiel telefoonnummer T-Mobile Shop Middelburg te Middelburg
06 - 24001200
E-mailadres T-Mobile Shop Middelburg te Middelburg
Via het contactformulier
 
Social Media:
T-Mobile Shop Middelburg op FacebookT-Mobile Shop Middelburg op TwitterT-Mobile Shop Middelburg op InstagramT-Mobile Shop Middelburg op YouTubeT-Mobile Shop Middelburg op LinkedIn
 
KvK: 24351615
 
De klantenservice van T-Mobile is van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je gebruik maken van de online en het contactformulier op T-Mobile online.
Dit is de bedrijfspagina met informatie over de T-Mobile vestiging in Middelburg in de provincie Zeeland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze T-Mobile vestiging gelegen aan de Lange Delft 52. Verder is er beknopte informatie aanwezig over T-Mobile en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar T-Mobile zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor T-Mobile Shop Middelburg. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Middelburg of Zeeland.

Openingstijden T-Mobile Shop Middelburg

T-Mobile Shop Middelburg is vandaag geopend van 10:00 tot 17:30 uur. De openingstijden van T-Mobile Shop Middelburg voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
10:00 - 17:30 uur
Woensdag:
10:00 - 17:30 uur
Donderdag:
10:00 - 17:30 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor T-Mobile:

Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Middelburg
T-Mobile.nl is een van de grootste mobiele aanbieders van Nederland voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Middelburg
De Nederlandse tak van het Duitse T-Mobile heeft een hoofdkantoor in Den Haag en heeft ruim 100 winkels in heel Nederland
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Middelburg
Bij T-Mobile.nl kun je een abonnement afsluiten voor mobiel, vast internet & wifi, interactieve TV en vast bellen
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Middelburg
Vaak heeft T-mobile mooie acties en aanbiedingen online, bekijk daarvoor de website van T-mobile zelf
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Middelburg
Bij T-Mobile.nl kun je terecht voor telefoons van onder andere Huawei, Oppo, Apple, Samsung, Sony, Motorola, LG en Nokia

 

Contact opnemen met T-Mobile

De klantenservice van T-Mobile is te bereiken op een aantal verschillende manieren. Ben je al klant van T-Mobile dan gebruik je makkelijk en snel de T-Mobile app. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de chat (24/7 beschikbaar) en lees je heel veel informatie op het actieve online forum. Je komt hier via de T-Mobile contactpagina. Liever in gesprek met iemand van de klantenservice, hieronder een overzicht van de mogelijkheden en telefoonnummers om T-Mobile telefonisch te bereiken:
+
0800-0092 - Vaste diensten thuis, beschikbaar maandag t/m zaterdag tussen 07:00 - 22:00 uur en op zon- en feestdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.
+
06-24001200 - Mobiele abonnementen, beschikbaar maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 20:00 uur, op zaterdag tussen 09:00 en 17:30 uur en op zon- en feestdagen gesloten
+
0800-7123 - Gebruik dit nummer als je klant wilt worden of vragen hebt als je nog geen klant bent van T-Mobile
+
0800-8102 - Gebruik dit nummer als je zakelijke klant wilt worden of vragen hebt als je nog geen klant bent van T-Mobile
+
0800-7112 - Dit nummer is alleen voor zakelijk contact met T-Mobile


 

Geef je mening over T-Mobile Shop Middelburg

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.