Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Zeeland
  6. »
  7. Middelburg
  8. »
  9. KPN winkel Middelburg
_=mania superaanbiedingen

KPN vestiging in Middelburg

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Middelburg in de provincie Zeeland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Lange Delft 86. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Middelburg. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Middelburg of in de gehele provivincie Zeeland.

KPN vestiging in Middelburg op de kaart

KPN winkel Middelburg
Lange Delft 86
4331 AS Middelburg
Telefoonnummer KPN winkel Middelburg te Middelburg
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Middelburg te Middelburg
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Middelburg op FacebookKPN winkel Middelburg op TwitterKPN winkel Middelburg op InstagramKPN winkel Middelburg op YouTubeKPN winkel Middelburg op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Middelburg telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Middelburg

KPN winkel Middelburg is vandaag geopend van 09:30 tot 21:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Middelburg voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Middelburg

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Swoop