Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Telecom providers
  4. »
  5. Tele2
International sims

Tele2 gevonden

Tele2, Tele2.nl, Mobiele telefoon, Smartphone, Smartphone abonnement, Sim Only abonnement, Sim only, Abonnement verlengen, Internet, TV, Bellen, Abonnement met telefoon, Tele2 aanbiedingen, Tele2 voordeel, Tele2 korting, Nieuwe telefoons, Pré sale, Gratis nummerbehoud, klantvoordeel, Gratis overstappen, Apple smartphone, Samsung smartphone, Oppo smartphone, OnePlus smartphone, Xiaomi smartphone, Motorola smartphone, Alcatel smartphone, Emporia Telecom smartphone, Fairphone smartphone, Databundel, Tele2 community
Bestbuyhoesjes - Ontwerp je eigen hoesje

Winkelinformatie Tele2

Tele2 is één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, internet en digitale televisie in Nederland. Bij Tele2 ben je verzekerd van scherpe prijzen voor alle diensten. Abonnementen kun je eenvoudig naar eigen wens aanpassen, zelfs nadat je deze heeft afgesloten kun je maandelijks wijzigingen aanbrengen. Bij Tele2 kun je terecht voor mobiele abonnementen met toestel naar keuze, sim only-abonnementen, abonnement verlengen en handige overstapservice. Ook voor alles in 1 pakketten (Internet, TV en Bellen) is het aan te raden om Tele2 mee te nemen in je overweging voor zo’n pakket.

Bij Tele2 hebben ze altijd de nieuwste toestellen beschikbaar, wanneer er een nieuw toestel uit is kun je deze snel verwachten bij Tele2. Bij Tele2 heb je wat betreft telefoons keuze uit bekende merken zoals Apple iPhone, Samsung, Oppo, Xiaomi, Fairphone en meer. Als je de keuze heeft gemaakt voor een nieuw toestel, dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Ook daarvoor ben je bij Tele2 aan het juiste adres, op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis! Daarbij maak je geen extra kosten, verzending van nieuwe toestellen is volledig gratis bij Tele2.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn bij ons niet bekend

Tele2 bedrijfsinformatie

Tele2
Waldorpstraat 60 (Vestigingsadres)
2500 BG Den Haag
KVK: 33265679

Tele2 contactinformatie

Telefoon: 020 - 7544444
E-mail: Contactformulier op de site

Tele2 aanbiedingen


Voor de beste telefoon aanbieding is Tele2 de juiste partij. Bekijk de aanbiedingen pagina voor de huidige lopende aanbiedingen. Regelmatig zijn hier nieuwe aanbiedingen te vinden, dus neem regelmatig even een kijkje.

Mijn Tele2


Mijn Tele2 is de eigen omgeving voor Tele2 klanten. In deze omgeving heb je een overzicht van al je facturen, instellingen, bundels en contactgegevens. Binnen deze omgeving kun je heel veel zelf doen. Zoals gezegd heb je een overzicht beschikbaar van alle facturen. Maar je kunt ook je gegevens aanpassen en instellingen wijzigen. Bovendien kun je maandelijks de bundel aanpassen. Denk je de komende maand meer, of juist minder data te verbruiken, pas dan de bundel aan en houdt via Mijn Tele2 controle over de kosten.


Lees nieuws in het Tele2 Blog

Tele2 Blog


Via het Tele2 blog blijf je op de hoogte van heel veel zaken die spelen op het gebied van telecom, internet en bellen. Het blog wordt goed bijgehouden en bestaat niet alleen uit promotionele Tele2 artikelen, maar ook veel interessante artikelen op het gebied van telecom. Of je nu wilt weten wat de beste afstandsbediening-app is voor je telefoon, hoe contacten overgezet kunnen worden van Samsung naar iPhone of hoe je een telefoongesprek kunt opnemen. Je leest het in het blog. Daarnaast veel tech informatie, de nieuwste trends en nieuwe toestellen worden uitvoerig getest en besproken. Kortom... Het Tele2 blog is zeker de moeite waard om regelmatig door te lezen.

Lees het Tele2 blog nu online!


Abonnement verlengen


Bij Tele2 zijn het niet alleen de nieuwe klanten die genieten van extra kortingen en voordeel. Ook voor bestaande klanten die een abonnement willen verlengen kunnen rekenen op mooie aanbiedingen. Wanneer je een abonnement wilt verlengen, dan is dit online eenvoudig te doen. Je profiteert dan altijd van een leuke korting zonder dat je daarvoor moeite hoeft te doen.

Alles in één bij Tele2


Tele2 is er natuurlijk niet alleen voor alles op het gebied van mobiele telefonie en smartphone abonnementen. Ook voor de zogenoemde alles in één pakketten is Tele2 een uitstekende keuzen. Met een alles in één abonnement geniet je van internet, vaste telefonie en televisie in één pakket. Vaak ben je met zo'n abonnement vele malen goedkoper uit als verschillende diverse abonnementen nemen voor al deze diensten. Bekijk het volledige aanbod aan alles-in-een pakketten online en stel je eigen pakket samen.

Tele2 klantenservice


De klantenservice van Tele2 is bereikbaar op een aantal verschillende manieren. Als je online de pagina klantenservice bezoekt zie je daar direct een overzicht van de meeste gestelde vragen. Zit je vraag daarbij, dan heb je snel je antwoord gevonden. Verder zie je links onderin op deze pagina chatbot Tara, de chatbot heeft antwoord op vele standaard vragen. Dan is er nog de Tele2 community, waar Tele2 klanten elkaar kunnen helpen met vragen en problemen. En uiteraard is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Tele2.

De telefonische klantenservice van Tele2 is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 uur, op zaterdag tussen 09:00 en 17:30. Op zondagen en feestdagen is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is 020 - 754 4444, vanaf een mobiel Tele2 nummer bel je gratis via het nummer 1200.

Tele2 is er ook voor zakelijk klanten


Tele2 heeft voor particulieren altijd mooie acties online staan, maar ook voor zakelijk klanten zijn er mooie deals en acties aanwezig. Voor zakelijke mobiele deals hebben Tele2 en T-Mobile de krachten gebundeld, Tele2 Zakelijk en T-Mobile Ondernemen gaan verder als T-Mobile Ondernemen. Voor alle andere zakelijke diensten kun je Tele2 Zakelijk bestellen en gebruiken. Zakelijk Internet via DSL heeft een zeer hoge gegarandeerde beschikbaarheid tot wel 99,8%!

Waarom kiezen voor Tele2

Tele2 is hét adres voor smartphone abonnementen, sim only-abonnementen, verlengen en alles in 1 paketten
Verdien samen met vrienden korting op Tele2 abonnementen
Tele2 heeft voordelige alles-in-1 pakketten voor bellen, televisie en internet, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen
Lees wekelijks interessante nieuwsberichten over telefonie, tech, apps en tv in het Tele2 blog
De Tele2 klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 uur. Op zaterdag kun je tussen 9:00 en 17:30 uur telefonisch contact opnemen met Tele2
Tele2 is er niet alleen voor particulieren, ook voor de zakelijk markt is Tele2 een aanrader
Regel abonnementswijzigingen eenvoudig zelf via de app of Mijn Tele2 omgeving
Als je op werkdagen voor 21:00 besteld, dan heb je de bestelling morgen in huis
.

Reacties en ervaringen voor Tele2

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel Tele2.
Gebruik het reactieformulier om als eerste een ervaring te delen.

Bezoek de website van iUsed
Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van USA Sim