Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Hoofdmenu


Rubrieken


Advertentie


Gevonden op T-Mobile


T-mobile, T-mobile.nl, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone, Datavrije muziek, T-Mobile Thuis, Mobiel abonnement, Voordelig abonnement, Goedkoop abonnement, Sim Only, Voordelig mobiel abonnement, T-mobile aanbiedingen, T-mobile voordeel, T-mobile korting, Nieuwe telefoons, Pré sale, Gratis nummerbehoud, klantvoordeel, Gratis overstappen, Apple smartphone, Samsung smartphone, Oppo smartphone, OnePlus smartphone, Xiaomi smartphone, Motorola smartphone, Alcatel smartphone, Emporia Telecom smartphone, Fairphone smartphone, Databundel, T-mobile community
T-Mobile

Winkelinformatie T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste mobiele aanbieders van Nederland. Bij T-Mobile kunnen particulieren en zakelijke klanten terecht voor hun telecommunicatie. T-Mobile is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-mobile is uiteraard online aanwezig en bereikbaar, maar heeft ook ruim 100 fysieke winkels in Nederland. Voor sim only-abonnementen, abonnementen met toestel naar keuzen en ook voor prepaid telefoons kunt u uitstekend terecht bij T-Mobile.

Niet alleen voor nieuwe abonnenten bent u hier aan het juiste adres. Ook voor verlengen en overstappen is T-Mobile een aanbieder om zeker eens te bekijken. Wilt u overstappen van een andere aanbieder naar T-Mobile dan is daar de T-Mobile overstapservice. Met deze overstapservice helpen ze u probleemloos overstappen naar T-Mobile Thuis. Zonder dubbele kosten en zonder dat u daarbij offline raakt. Daarbij houdt u natuurlijk uw eigen vertrouwde nummer. Via de nummerbehoud service neemt u uw eigen nummer mee van uw huidige provider naar T-Mobile.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn bij ons niet bekend.

T-Mobile bedrijfsinformatie

T-Mobile Netherlands B.V.
Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag
KVK: 33265679

T-Mobile contactinformatie

Telefoon: 0800 - 0092
E-mail: Contactformulier op de website

Contact opnemen met T-Mobile


Als u contact op wilt nemen met de T-Mobile klantenservice dan is dat uiteraard mogelijk en wel op een aantal verschillende manieren. Ten eerste kunt u langs gaan bij één van de ruim 100 T-Mobile winkels in Nederland. Maar als u de zaken liever vanuit huis regelt dan kan dat natuulijk ook. De eerste manier is gebruik maken van de chatfunctie op de website, deze is 24/7 beschikbaar. Ten tweede kunt u heel veel zaken zelf regelen via de My T-Mobiel app, verderop leest u daar meer over. Verder is het mogelijk om de community te raadplegen, waarschijnlijk is uw vraag al eerder gesteld en te raadplegen via de community. En tot slot is het mogelijk om T-Mobile telefonisch te bereiken.

Telefonisch contact T-Mobile voor vaste diensten
Voor vaste diensten belt u met T-Mobile via het nummer 0800-0092. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 07:00 en 22:00 uur, en op zondag en feestdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Telefonisch contact T-Mobile voor mobiele diensten
Voor mobiele diensten en abonnementen belt u met T-Mobile via het nummer 06-2400 1200. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Dit nummer is op zondagen en feestdagen niet bereikbaar.

My T-Mobile app


Altijd en overal toegang tot uw belangrijkste T-Mobile gegevens, dat kan via de T-Mobile app. Alle klanten kunnen gebruik maken van deze app en het gebruik is geheel gratis. Het maakt niet uit of u nu in Nederland of ergens in het buitenland zit, u kunt altijd kosteloos van de app gebruik maken, deze app kost u geen data. Heeft u de app geinstalleerd, dan kunt u er wel tot 7 accounts aan toevoegen, deze accounts hoeven niet op naam te staan, u heeft uiteraard wel de inloggegevens van deze accounts nodig om toe te kunnen voegen. Zo heeft u bijvoorbeeld in één app alle abonnementen van uw gezin in beeld.


Waarom gebruik maken van de My T-Mobile app

Waarom gebruik maken van de My T-Mobile app


• Check altijd en overal uw verbruik
• U kunt hier makkelijk uw bundels aanpassen
• Bekijk uw facturen tot 6 maanden terug
• Meerdere accounts toevoegen en beheren
• Persoonlijke gegevens (adres, bankrekeningnummer) wijzigen
• Toegang tot Toestelhulp, voor vragen over uw toestel

Om gebruik te maken van de app is het wel nodig dat u beschik over een My T-Mobile account. Ook deze is gratis aan te maken op de website. Hiermee kunt u ook direct gebruik maken van de My T-Mobile omgeving op uw computer of laptop. Maak nu uw eigen My T-Mobile account aan.


T-Mobile aanbiedingen


Wilt u weten wat op dit moment de telefoonaabiedingen zijn bij T-Mobile, bekijk dan de actiepagina. De aanbiedingen wisselen natuurlijk regelmatig, maar zijn altijd zeer interessant. U profiteert via de aanbiedingen bijvoorbeeld op korting op een nieuw abonnement, cadeautje bij aanschaf van een nieuw toestel, of gewoon 50 euro cashback. Om gebruik te maken van deze aanbieding is geen actiecode of kortingscode nodig en iedereen kan hier dus van profiteren.

T-Mobile Thuis


Naast mobiele telefonie kunt u hier ook terecht voor vast bellen en thuis internet. Dit alles is beschikbaar in een mooi pakket wat ze T-Mobile Thuis noemen. Met dit alles in 1 pakket gaat u voor een voordelig pakket met Internet, TV én vast Bellen. Alleen internet, of alleen TV en bellen is ook mogelijk. Maakt u daarbij ook nog eens de combinatie met mobiele telefonie, dan krijgt u direct de hoogste internetsnelheid voor thuis op uw adres en unlimited data en bellen op uw mobiel. Bij het afsluiten van een Thuis abonnement profiteert u vaak de eerste maanden van een flinke korting, deze korting of periode kan nog wel eens wisselen. Bekijk voor de actuele kortingen de Thuis pagina van T-Mobile.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Bestel uw mobiele abonnement, met of zonder telefoon, in de online shop van T-Mobile
Gratis T-Mobile Nummerbehoud bij overstappen naar T-Mobile
Als u gebruik maakt van de T-Mobile app, dan kunt u altijd en overal uw gegevens inzien en aanpassen
Via My T-Mobile past u heel makkelijk uw gegevens aan, bundels en blokkades past u zo snel aan
Bij T-Mobile.nl kunt u een abonnement afsluiten voor mobiel, vast internet & wifi, interactieve TV en vast bellen
.

T-Mobile betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal bij T-Mobile
iDeal
Betalen via Paypal T-Mobile
PayPal
Betalen via VISA T-Mobile
Visa
Betalen via Mastercard T-Mobile
Mastercard
Betalen via Mistercash T-Mobile
Mistercash
Betalen via Sofort Banking T-Mobile
Sofort Banking
Betalen via Afterpay T-Mobile
Afterpay
Betalen via de Fashioncheck T-Mobile
Fashioncheck

Reacties en ervaringen voor T-Mobile

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel T-Mobile.
Gebruik het reactieformulier om als eerste uw ervaring te delen.

.