Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Telecom providers
  4. »
  5. T-Mobile
L-Mobimobile jaardeal

T-Mobile gevonden

T-mobile, T-mobile.nl, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone, Datavrije muziek, T-Mobile Thuis, Mobiel abonnement, Voordelig abonnement, Goedkoop abonnement, Sim Only, Voordelig mobiel abonnement, T-mobile aanbiedingen, T-mobile voordeel, T-mobile korting, Nieuwe telefoons, Pré sale, Gratis nummerbehoud, klantvoordeel, Gratis overstappen, Apple smartphone, Samsung smartphone, Oppo smartphone, OnePlus smartphone, Xiaomi smartphone, Motorola smartphone, Alcatel smartphone, Emporia Telecom smartphone, Fairphone smartphone, Databundel, T-mobile community
Bestbuyhoesjes - Ontwerp je eigen hoesje

Winkelinformatie T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste mobiele aanbieders van Nederland. Bij T-Mobile kunnen particulieren en zakelijke klanten terecht voor hun telecommunicatie. T-Mobile is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-mobile is uiteraard online aanwezig en bereikbaar, maar heeft ook ruim 100 fysieke winkels in Nederland. Voor sim only-abonnementen, abonnementen met toestel naar keuzen en ook voor prepaid telefoons kun je uitstekend terecht bij T-Mobile.

Niet alleen voor nieuwe abonnenten ben je hier aan het juiste adres. Ook voor verlengen en overstappen is T-Mobile een aanbieder om zeker eens te bekijken. Wil je overstappen van een andere aanbieder naar T-Mobile dan is daar de T-Mobile overstapservice. Met deze overstapservice helpen ze je probleemloos overstappen naar T-Mobile Thuis. Zonder dubbele kosten en zonder dat je daarbij offline raakt. Daarbij houd je natuurlijk je eigen vertrouwde nummer. Via de nummerbehoud service neemt je je eigen nummer mee van de huidige provider naar T-Mobile.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn bij ons niet bekend.

T-Mobile bedrijfsinformatie

T-Mobile Netherlands B.V.
Waldorpstraat 60
2521 CC Den Haag
KVK: 33265679

T-Mobile contactinformatie

Telefoon: 0800 - 0092
E-mail: Contactformulier op de website

Contact opnemen met T-Mobile


Als je contact op wilt nemen met de T-Mobile klantenservice dan is dat uiteraard mogelijk en wel op een aantal verschillende manieren. Ten eerste kun je langs gaan bij één van de ruim 100 T-Mobile winkels in Nederland. Maar als je de zaken liever vanuit huis regelt dan kan dat natuurlijk ook. De eerste manier is gebruik maken van de chatfunctie op de website, deze is 24/7 beschikbaar. Ten tweede kun je heel veel zaken zelf regelen via de My T-Mobiel app, verderop lees je daar meer over. Verder is het mogelijk om de community te raadplegen, waarschijnlijk is je vraag al eerder gesteld en te raadplegen via de community. En tot slot is het mogelijk om T-Mobile telefonisch te bereiken.

Telefonisch contact T-Mobile voor vaste diensten
Voor vaste diensten bel je met T-Mobile via het nummer 0800-0092. Dit kan van maandag tot en met zaterdag tussen 07:00 en 22:00 uur, en op zondag en feestdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Telefonisch contact T-Mobile voor mobiele diensten
Voor mobiele diensten en abonnementen bel je met T-Mobile via het nummer 06-2400 1200. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Dit nummer is op zondagen en feestdagen niet bereikbaar.

My T-Mobile app


Altijd en overal toegang tot je belangrijkste T-Mobile gegevens, dat kan via de T-Mobile app. Alle klanten kunnen gebruik maken van deze app en het gebruik is geheel gratis. Het maakt niet uit of je nu in Nederland of ergens in het buitenland zit, je kunt altijd kosteloos van de app gebruik maken, deze app kost je geen data. Heb je de app geïnstalleerd, dan kun je er wel tot 7 accounts aan toevoegen, deze accounts hoeven niet op naam te staan, je hebt uiteraard wel de inloggegevens van deze accounts nodig om toe te kunnen voegen. Zo heb je bijvoorbeeld in één app alle abonnementen van het gezin in beeld.


Waarom gebruik maken van de My T-Mobile app

Waarom gebruik maken van de My T-Mobile app


• Check altijd en overal je verbruik
• Je kunt hier makkelijk je bundels aanpassen
• Bekijk facturen tot 6 maanden terug
• Meerdere accounts toevoegen en beheren
• Persoonlijke gegevens (adres, bankrekeningnummer) wijzigen
• Toegang tot Toestelhulp, voor vragen over het toestel

Om gebruik te maken van de app is het wel nodig dat je beschikt over een My T-Mobile account. Ook deze is gratis aan te maken op de website. Hiermee kun je ook direct gebruik maken van de My T-Mobile omgeving op een computer of laptop. Maak nu je eigen My T-Mobile account aan.


T-Mobile aanbiedingen


Wil je weten wat op dit moment de telefoonaabiedingen zijn bij T-Mobile, bekijk dan de actiepagina. De aanbiedingen wisselen natuurlijk regelmatig, maar zijn altijd zeer interessant. Je profiteert via de aanbiedingen bijvoorbeeld van korting op een nieuw abonnement, cadeautje bij aanschaf van een nieuw toestel, of gewoon 50 euro cashback. Om gebruik te maken van deze aanbieding is geen actiecode of kortingscode nodig en iedereen kan hier dus van profiteren.

T-Mobile Thuis


Naast mobiele telefonie kun je hier ook terecht voor vast bellen en thuis internet. Dit alles is beschikbaar in een mooi pakket wat ze T-Mobile Thuis noemen. Met dit alles in 1 pakket ga je voor een voordelig pakket met Internet, TV én vast Bellen. Alleen internet, of alleen TV en bellen is ook mogelijk. Maak je daarbij ook nog eens de combinatie met mobiele telefonie, dan krijg je direct de hoogste internetsnelheid voor thuis op je adres en unlimited data en bellen op je mobiel. Bij het afsluiten van een Thuis abonnement profiteer je vaak de eerste maanden van een flinke korting, deze korting of periode kan nog wel eens wisselen. Bekijk voor de actuele kortingen de Thuis pagina van T-Mobile.

Waarom kiezen voor T-Mobile

Bestel je mobiele abonnement, met of zonder telefoon, in de online shop van T-Mobile
Gratis T-Mobile Nummerbehoud bij overstappen naar T-Mobile
Als je gebruik maakt van de T-Mobile app, dan kun je altijd en overal je gegevens inzien en aanpassen
Via My T-Mobile pas je heel makkelijk je gegevens aan, bundels en blokkades pas je zo snel aan
Bij T-Mobile.nl kun je een abonnement afsluiten voor mobiel, vast internet & wifi, interactieve TV en vast bellen
.

Reacties en ervaringen voor T-Mobile

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel T-Mobile.
Gebruik het reactieformulier om als eerste een ervaring te delen.

Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van Best Buy Hoesjes
Bezoek de website van USA Sim