Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Telecom providers
  4. »
  5. Simpel
International sims

Simpel gevonden

Simpel, Simpel.nl, Sim only, Sim only deals, Simpel Double Deals, T-mobile netwerk, Landelijke dekking, Mijn Simpel App, Sim Only-abonnement

Winkelinformatie Simpel

Al sinds 2007 is Simpel.nl het adres om voordelige sim only-abonnementen aan te schaffen. Goedkoop bellen, berichten versturen en internetten is wat je krijgt met een Simpel abonnement. Je hebt als klant de mogelijkheid om zelf alles onder controle te houden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de plafond functie om het verbruik/kosten te beperken. Je betaald nooit meer dan je gebruikt, gesprekken worden namelijk op de seconde afgerond. Bij Simpel.nl heb je altijd een flexibel sim only-abonnement. Je abonnement is via de Mijn Simpel-pagina maandelijks gratis aan te passen. Op deze manier houd je altijd controle over het abonnement. Je kunt je bundel gratis omhoog en omlaag aanpassen zodat het precies aansluit op jouw bel- en surfgedrag. Daarnaast kun je als klant van Simpel al vanaf 6 maanden voor de einddatum van het contract verlengen. Zo kun je ook als bestaande klant al snel weer profiteren van de meest recente aanbiedingen.

Met Simpel maak je gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile; het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Bij Simpel is iedereen van harte welkom, aan kredietchecks doen ze niet bij Simpel!

Verzendkosten

De kosten voor verzenden zijn bij ons niet bekend.

Simpel bedrijfsinformatie

Simpel.nl
Postbus 76106 (Postadres)
1070 EC Amsterdam
KVK: 34099610

Simpel contactinformatie

Telefoon: 088 - 1005757
E-mail: klantenservice@service.simpel.nl

Simpel.nl Via Via Voordeel


Ben je blij met je Simpel abonnement en gun je je vrienden en collega's hetzelfde. Dan is er nu Via Via Voordeel. Als iemand via jou een abonnement neemt bij Simpel, dan krijg je beide een eenmalige korting van 10 euro op de abonnementskosten. Dat is geen verkeerde deal toch! Er is geen limiet op het aantal klanten dat je aandraagt, dus hoe meer klanten, hoe vaker je de korting ontvangt! Gebruik maken van deze deal is heel eenvoudig, ga naar de Via Via Voordeelpagina en meld je aan.

Simpel.nl gratis app


Met de app van Simpel heb je altijd inzicht in je verbruik. Zo maak je dus geen kosten meer buiten de bundel zonder dat je het door heeft. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Niet alleen kun je het verbruik bekijken in de app maar ook vind je er persoonlijke aanbiedingen zoals kortingsacties, kortingscodes en interessante nieuwtjes.

Gezamelijk account


In je eigen account kun je al je Simpel-abonnementen beheren. Zo hoef je maar één keer in te loggen om alle informatie in te zien. Dit is onder andere praktisch als je ook het abonnement van je partner of kind(eren) betaalt. Je koppelt de andere abonnementen aan het hoofdaccount vanwaar je alle abonnementen kunt beheren. Ieder afzonderlijk Simpel-account blijft ook bestaan, waardoor je gekoppelde abonnementen op ieder gewenst moment weer losgekoppeld kunnen worden.

Plafond functie


Met het Plafond heb je maximale controle over de maandelijkse kosten. Op je persoonlijke Mijn Simpel-pagina kun je zelf een Plafondbedrag instellen vanaf 10 euro. Wanneer het Plafond bereikt is wordt al het uitgaande en inkomende verkeer dat voor extra kosten zorgt geblokkeerd. Handig bijvoorbeeld als je het abonnement van je kind betaalt.

Waarom kiezen voor Simpel

Simpel.nl - Supergoedkope sim-only abonnementen en supersnel internet via het als beste geteste netwerk van T-Mobile
Belsimpel.nl wordt door klanten gewaardeerd met het cijfer 4.7/5.0. Dit is op basis van ruim 64.500 klantbeoordelingen op Trustpilot
Alle bundels die beschikbaar zijn op Simpel.nl zijn geldig binnen Nederland en de Europese Unie
Je heeft 14 dagen de tijd om de bestelling van je telefoonabonnement te annuleren
Houdt overal zicht op het verbruik en pas je abonnement snel aan via de handige Mijn Simpel-app. De app is gratis te downloaden
Bekijk alle aanbiedingen en acties op één pagina. Ga naar de Simpel aanbiedingen
Wanneer gewenst is het bij Belsimpel mogelijk om maandelijks het abonnement aan te passen
De simkaarten van Simpel zijn te gebruiken in iedere smartphone en worden binnen twee werkdagen bij je thuis geleverd
Stel een Plafondbedrag in, zo heb je altijd controle over de kosten
.

Reacties en ervaringen voor Simpel

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel Simpel.
Gebruik het reactieformulier om als eerste een ervaring te delen.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van USA Sim