Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Hoofdmenu


Rubrieken


Advertentie


Gevonden op Simpel


Simpel, Simpel.nl, Sim only, Sim only deals, Simpel Double Deals, T-mobile netwerk, Landelijke dekking, Mijn Simpel App, Sim Only-abonnement
Simpel

Winkelinformatie Simpel

Al sinds 2007 is Simpel.nl het adres om voordelige sim only-abonnementen aan te schaffen. Goedkoop bellen, berichten versturen en internetten is wat u krijgt met een Simpel abonnement. U heeft als klant de mogelijkheid om zelf alles onder controle te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de plafond functie om het verbruik/kosten te beperken. U betaald nooit meer dan u gebruikt, gesprekken worden namelijk op de seconde afgerond. Bij Simpel.nl heeft u altijd een flexibel sim only-abonnement. Uw abonnement is via de Mijn Simpel-pagina maandelijk gratis aan te passen. Op deze manier houdt u altijd controle over het abonnement. U kunt uw bundel gratis omhoog en omlaag aanpassen zodat het precies aansluit op uw bel- en surfgedrag. Daarnaast kunt u als klant van Simpel al vanaf 6 maanden voor de einddatum van uw contract verlengen. Zo kunt u ook als bestaande klant al snel weer profiteren van de meest recente aanbiedingen.

Met Simpel maakt u gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile; het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Bij Simpel is iedereen van harte welkom, aan kredietchecks doen ze niet bij Simpel!

Verzendkosten

De kosten voor verzenden zijn bij ons niet bekend.

Simpel bedrijfsinformatie

Simpel.nl
Postbus 76106 (Postadres)
1070 EC Amsterdam
KVK: 34099610

Simpel contactinformatie

Telefoon: 088 - 1005757
E-mail: klantenservice@service.simpel.nl

Simpel.nl Via Via Voordeel


Bent u blij met uw Simpel abonnement en gunt u uw vrienden en collega's hetzelfde. Dan is er nu Via Via Voordeel. Als iemand via u een abonnement neemt bij Simpel, dan krijgt u beide een eenmalige korting van 10 euro op de abonnementskosten. Dat is geen verkeerde deal toch! Er is geen limiet op het aantal klanten dat u aandraagt, dus hoe meer klanten, hoe vaker u de korting ontvangt! Gebruik maken van deze deal is heel eenvoudig, ga naar de Via Via Voordeelpagina en meldt u aan.

Simpel.nl gratis app


Met de app van Simpel heeft u altijd inzicht in uw verbruik. Zo maakt u dus geen kosten meer buiten de bundel zonder dat u het door heeft. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Niet alleen kunt u uw verbruik bekijken in de app maar ook vindt u er persoonlijke aanbiedingen zoals kortingsacties, kortingscodes en interessante nieuwtjes.

Gezamelijk account


In uw eigen account kunt u al uw Simpel-abonnementen beheren. Zo hoeft u maar één keer in te loggen om alle informatie in te zien. Dit is onder andere praktisch als u ook het abonnement van uw partner of kind(eren) betaalt. U koppelt de andere abonnementen aan het hoofdaccount vanwaar u alle abonnementen kunt beheren. Ieder afzonderlijk Simpel-account blijft ook bestaan, waardoor uw gekoppelde abonnementen op ieder gewenst moment weer losgekoppeld kunnen worden.

Plafond functie


Met het Plafond heeft u maximale controle over uw maandelijkse kosten. Op uw persoonlijke Mijn Simpel-pagina kunt u zelf een Plafondbedrag instellen vanaf 10 euro. Wanneer het Plafond bereikt is wordt al het uitgaande en inkomende verkeer dat voor extra kosten zorgt geblokkeerd. Handig bijvoorbeeld als u het abonnement van uw kind betaalt.

Waarom kiezen voor Simpel

Simpel.nl - Supergoedkope sim-only abonnementen en supersnel internet via het als beste geteste netwerk van T-Mobile
Belsimpel.nl wordt door klanten gewaardeerd met het cijfer 4.7/5.0. Dit is op basis van ruim 64.500 klantbeoordelingen op Trustpilot
Alle bundels die beschikbaar zijn op Simpel.nl zijn geldig binnen Nederland en de Europese Unie
U heeft 14 dagen de tijd om de bestelling van uw telefoonabonnement te annuleren
Houdt overal zicht op uw verbruik en pas uw abonnement snel aan via de handige Mijn Simpel-app. De app is gratis te downloaden
Bekijk alle aanbiedingen en acties op één pagina. Ga naar de Simpel aanbiedingen
Wanneer gewenst is het bij Belsimpel mogelijk om maandelijks uw abonnement aan te passen
De simkaarten van Simpel zijn te gebruiken in iedere smartphone en worden binnen twee werkdagen bij u thuis geleverd
Stel een Plafondbedrag in, zo heeft u altijd controle over de kosten
.

Simpel betaalmogelijkheden

Betalen via iDeal bij Simpel
iDeal
Betalen via Paypal Simpel
PayPal
Betalen via VISA Simpel
Visa
Betalen via Mastercard Simpel
Mastercard
Betalen via Mistercash Simpel
Mistercash
Betalen via Sofort Banking Simpel
Sofort Banking
Betalen via Afterpay Simpel
Afterpay
Betalen via de Fashioncheck Simpel
Fashioncheck

Reacties en ervaringen voor Simpel

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen of reacties geplaatst voor de webwinkel Simpel.
Gebruik het reactieformulier om als eerste uw ervaring te delen.

.