Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Utrecht
  6. »
  7. Utrecht
  8. »
  9. KPN winkel Leidsche Rijn
Bezoek de website van Best Buy Hoesjes

KPN vestiging in Utrecht

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Utrecht in de provincie Utrecht. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Praagpromenade 4. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Leidsche Rijn. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Utrecht of in de gehele provivincie Utrecht.

KPN vestiging in Utrecht op de kaart

KPN winkel Leidsche Rijn
Praagpromenade 4
3541CP Utrecht
Telefoonnummer KPN winkel Leidsche Rijn te Utrecht
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Leidsche Rijn te Utrecht
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Leidsche Rijn op FacebookKPN winkel Leidsche Rijn op TwitterKPN winkel Leidsche Rijn op InstagramKPN winkel Leidsche Rijn op YouTubeKPN winkel Leidsche Rijn op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Utrecht telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Leidsche Rijn

KPN winkel Leidsche Rijn is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Leidsche Rijn voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 18:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Leidsche Rijn

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van USA Sim