Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Utrecht
  6. »
  7. Nieuwegein
  8. »
  9. KPN XL winkel Nieuwegein
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Nieuwegein

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Nieuwegein in de provincie Utrecht. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Ravenswade 1 F-G. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN XL winkel Nieuwegein. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Nieuwegein of in de gehele provivincie Utrecht.

KPN vestiging in Nieuwegein op de kaart

KPN XL winkel Nieuwegein
Ravenswade 1 F-G
3439 LD Nieuwegein
Telefoonnummer KPN XL winkel Nieuwegein te Nieuwegein
Geen telefoon
E-mailadres KPN XL winkel Nieuwegein te Nieuwegein
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN XL winkel Nieuwegein op FacebookKPN XL winkel Nieuwegein op TwitterKPN XL winkel Nieuwegein op InstagramKPN XL winkel Nieuwegein op YouTubeKPN XL winkel Nieuwegein op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Nieuwegein telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN XL winkel Nieuwegein

KPN XL winkel Nieuwegein is vandaag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN XL winkel Nieuwegein voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
09:30 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN XL winkel Nieuwegein

Dymph gaf op 05 oktober 2023 om 09:26 uur een reactie
Na diefstal van mijn gsm hier een nieuwe gekocht die gelukkig direct leverbaar was. Korte wachttijd. Heel vriendelijke en behulpzame medewerker. Kop thee erbij. Een bijzonder goede ervaring in een stressvolle situatie. In één woord: GEWELDIG!

Voeg hieronder je opmerkingen en commentaar toe.

Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van Swoop