Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Telecom providers Nederland

Op zoek naar goede deals voor een nieuw sim only-abonnement, abonnement met toestel of abonnement met onbeperkt bellen. Uw zoektocht begint hier op Telefoniewinkels goed. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van de meest populaire Nederlandse telecom providers. Neem rustig een kijkje bij deze aanbieders en vergelijk zelf. Bij de één krijgt u een leuk cadeautje bij het afsluiten, bij een ander weer een aantal maanden korting op uw abonnement. Liever niet zelf zoeken, of hiervoor geen tijd. Dan kunt u ook gebruik maken van onze sim only of mobiel + abo vergelijker.

Budget Mobiel

Budget Mobiel

Budget Mobiel biedt goedkope sim only-abonnementen aan. Budget Mobiel maakt gebruikt van het altijd stabiele en snelle netwerk van KPN en bellen binnen Nederland en de EU is bij ieder abonnement onbeperkt. U heeft keuze uit 2 bundels; basis en onbeperkt. Bij de basisbundel belt u onbeperkt en heeft u 7GB data beschikbaar per maand. U betaald voor deze bundel 15 euro per maand. Voor 5 euro meer heeft u de bundel onbeperkt. Met deze bundel is ook het dataverkeer onbeperkt. Voor bellen buiten de EU heeft u een aanvullende bundel nodig.
Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe

Bent u op zoek naar een nieuwe telefoon abonnement, Sim only-abonnement, dan kan dat met veel voordeel bij Hollandsnieuwe. Zeker als u al Ziggoklant bent, dan kunt u namelijk profiteren van de Combivoordeel Ziggo Deal. Een abonnement afsluiten kan eenvoudig via de website zelf, u kunt kiezen voor een abonnement met of zonder toestel. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk. Dus u belt en internet over een snel en betrouwbaar netwerk. Hollandsnieuwe is dankzij de enorm scherpe prijzen een populaire aanbieder in Nederland, neem zeker even een kijkje!
Lebara

Lebara

2001 is het jaar waarin Lebara werd opgericht en in 2004 kwam het bedrijf naar Nederland. Lebara wil het leven wat betreft mobiele telefonie voor iedereen wat makkelijker maken. Met de flexibele sim only-abonnementen kunt u bijvoorbeeld iedere maand gratis uw bundel veranderen, precies zoals het voor u uitkomt. Daarnaast bent u bij Lebara aan het juiste adres als u op zoek bent naar goedkope sim only-abonnementen. Over de dekking hoeft u zich geen zorgen te maken, Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk, dus altijd en overal bereik!
Simpel

Simpel

Al sinds 2007 is Simpel.nl het adres om voordelige sim only-abonnementen aan te schaffen. Goedkoop bellen, berichten versturen en internetten is wat u krijgt met een Simpel abonnement. U heeft als klant de mogelijkheid om zelf alles onder controle te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de plafond functie om het verbruik/kosten te beperken. U betaald nooit meer dan u gebruikt, gesprekken worden namelijk op de seconde afgerond. Uw bundel aanpassen omdat u meer of juist minder data/gesprekstijd nodig heeft is geen probleem. U kunt uw bundel maandelijks gratis aanpassen.
Simyo

Simyo

Via het betrouwbare KPN netwerk bellen en surfen, maar niet te veel betalen voor een simpel aan te passen abonnement, dan is Simyo misschien een optie voor u. Een abonnement afsluiten bij Simyo gaat heel makkelijk, Simyo werkt met het KPN netwerk en u heeft iedere maand de mogelijkheid om het abonnement naar boven of naar beneden aan te passen. Zo kunt u dit zo aanpassen naar de gebruiksverwachting. Bij Simyo kunt u op 3 manieren telefonisch bereikbaar zijn: Ten eerste het volledige abonnement + toestel naar keuze, een sim only-abonnement en als laatste via de prepaid simkaart.
T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste mobiele aanbieders van Nederland. Bij T-Mobile kunnen particulieren en zakelijke klanten terecht voor hun telecommunicatie. T-Mobile is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-mobile is uiteraard online aanwezig en bereikbaar, maar heeft ook ruim 100 fysieke winkels in Nederland. Voor sim only-abonnementen, abonnementen met toestel naar keuzen en ook voor prepaid telefoons kunt u uitstekend terecht bij T-Mobile. Bezoek de website voor informatie over alle abonnement voor zowel particulieren als de zakelijke markt.
Tele2

Tele2

Tele2 is één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, internet en digitale televisie in Nederland. Bij Tele2 bent u verzekerd van scherpe prijzen voor alle diensten. Abonnementen kunt u eenvoudig naar eigen wens aanpassen, zelf nadat u deze heeft afgesloten kunt u maandelijks wijzigingen aanbrengen. Bij Tele2 kunt u terecht voor mobiele abonnementen met toestel naar keuze, sim only-abonnementen, abonnement verlengen en handige overstapservice. Ook voor alles in 1 pakketten (Internet, TV en Bellen) is het aan te raden om Tele2 mee te nemen in uw overweging voor zo’n pakket.
USA Sim

USA Sim

Vertrekt u binnenkort naar Amerika voor vakantie, maar wilt u wel graag telefonisch bereikbaar blijven. Dan is een Prepaid USA SIM wellicht de oplossing voor u. Bij USA Sim heeft u keuze uit 4 verschillende simkaarten, elke met verschillende eigenschappen en geldigheidsduur. De goedkoopste kost €54,00 en is 7 dagen geldig. Het gaat hier om prepaid kaarten, dus verder geen onverwachte kosten achteraf. U weet met USA Sim precies wat de kosten zijn en waar u aan toe bent.
Youfone

Youfone

Het Rotterdamse bedrijf Youfone is gestart in 2008 en ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse aanbieders op het gebied van bellen, internet en digitale televisie. Het doel was het realiseren van betaalbare sim only-abonnementen voor iedereen, nadat dat doel was bereikt werd het aanbod snel groter. U kunt bij Youfone nu ook terecht voor diverse televisie- en internetpakketten. Daarbij heeft u de mogelijkheid om uw abonnement volledig af te stemmen op uw eigen wensen en eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra data of belminuten, of die ene tv-zender erbij in uw pakket.