Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Ommen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Ommen in de provincie Overijssel. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de 11 april plein 16. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Ommen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Ommen of in de gehele provivincie Overijssel.

Phone House vestiging in Ommen op de kaart

Phone House Ommen
11 april plein 16
7731 CD Ommen
Telefoonnummer Phone House Ommen te Ommen
0529 - 456885
Whatsappnummer Phone House Ommen te Ommen
06 - 45677889
E-mailadres Phone House Ommen te Ommen
ommen@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Ommen op FacebookPhone House Ommen op InstagramPhone House Ommen op YouTubePhone House Ommen op LinkedIn
KvK: 05074604
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Ommen

Phone House Ommen is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Ommen voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Ommen
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Ommen
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Ommen
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Ommen
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Ommen
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Nokia, Doro, Samsung of Apple, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor T-Mobile, KPN, Vodafone, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, Budget Thuis, T-Mobile, KPN. Ook bij deze Phone House winkel in Ommen heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van usb-kabels tot kabels en van autoladers tot draadloze laders, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als microSD kaarten, en muurladers zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Ommen of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Ommen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.