Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Overijssel
  6. »
  7. Hengelo
  8. »
  9. KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Hengelo

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Hengelo in de provincie Overijssel. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Höltersweg 30B. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Hengelo of in de gehele provivincie Overijssel.

KPN vestiging in Hengelo op de kaart

KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B
Höltersweg 30B
7556 BX Hengelo
Telefoonnummer KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B te Hengelo
Geen telefoon
E-mailadres KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B te Hengelo
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B op FacebookKPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B op TwitterKPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B op InstagramKPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B op YouTubeKPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Hengelo telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B

KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
09:30 - 17:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:00 uur
Woensdag:
09:30 - 17:00 uur
Donderdag:
09:30 - 17:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN XL winkel Hengelo - Höltersweg 30B

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van i-Used