Informatie over Telefoniewinkels.nl

Informatie over de website Telefoniewinkels.nl zelf
 
Op de website Telefoniewinkels.nl vind je allerlei informatie over telefonie. In het online blog plaatsen we interessante artikelen over mobiele telefonie, vaste telefonie, abonnementen en sim only-abonnementen. Ook zijn er regelmatig reviews terug te vinden over bijvoorbeeld nieuwe telefoons of diensten. Uiteraard kun je in het blog vele acties en aanbiedingen vinden van onze partners, hiermee kun je zomaar heel makkelijk geld besparen. Daarnaast hebben we een winkeloverzicht, hierin vind je een overzicht van bekende en minder bekende telefoniewinkels, providers, sim only-aanbieders en accessoireshops.

Telefoniewinkels.nl is zelf geen winkel of webwinkel, wij verkopen dan zelf ook geen telefoons of gerelateerde producten. Wij geven alleen informatie over telefonie, producten, accessoires, abonnementen en meer. Om de website zo actueel mogelijk te houden doen we regelmatig een update van de website.

Contact / Adverteren

Je kunt via het contactformulier op de contactpagina contact met ons opnemen. Wij proberen binnen twee werkdagen antwoord te geven op jouw vraag of verzoek. Adverteren op Telefoniewinkels.nl is op verschillende manieren mogelijk, voor meer informatie over adverteren kun je ook het contactformulier gebruiken.

Links naar andere websites

Op Telefoniewinkels.nl staan linkverwijzingen naar andere websites. Telefoniewinkels.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wil je jouw ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, jouw eigen telefoon gerelateerde website promoten via een mooi stuk? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Garantie, vragen en klachten

Telefoniewinkels.nl verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen informatie over wat er zoal op het gebied van telefonie te vinden en te koop is. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we je door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Cookies en Privacy

Alles over cookies en privacy op Telefoniewinkels.nl vind je hier.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van Telefoniewinkels.nl. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van Telefoniewinkels.nl of waarmee een linkruil is aangegaan. Ben je zo'n pagina tegengekomen, of heb je zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.