Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Over ons
De beste telefoons en tablets bij Expert

Informatiepagina Telefoniewinkels.nl

Op de website Telefoniewinkels.nl vind je allerlei informatie over telefonie. In het online blog plaatsen we interessante artikelen over mobiele telefonie, vaste telefonie, abonnementen en sim only-abonnementen. Ook zijn er regelmatig reviews terug te vinden over bijvoorbeeld nieuwe telefoons of diensten. Uiteraard kun je in het blog en op de aanbiedingenpagina vele acties en aanbiedingen vinden van onze partners, hiermee kun je zomaar heel makkelijk geld besparen. Daarnaast hebben we een winkeloverzicht, hierin vind je een overzicht van bekende en minder bekende telefoniewinkels, providers, sim only-aanbieders en accessoireshops.

Telefoniewinkels.nl is zelf geen winkel of webwinkel, wij verkopen dan zelf ook geen telefoons of gerelateerde producten. Wij geven alleen informatie over telefonie, producten, accessoires, abonnementen en meer. Om de website zo actueel mogelijk te houden doen we regelmatig een update van de website.

Fysieke telecomwinkels

Op telefoniewinkels.nl is ook veel aandacht voor de fysieke telecomwinkels. In de winkelgids hebben we een overzicht gemaakt van de vele fysieke telecomwinkels in Nederland. Allemaal te bekijken/zoeken op provincie, plaatsnaam of keten. Per winkel zie je vervolgens informatie over de betreffende winkel, openingstijden, telefoonnummer, contactinformatie, social media kanalen, reviews en meer. Zelf een winkel aanmelden kan door gebruik te maken van het contactformulier.

Contact / Adverteren

Contact opnemen kan via het contactformulier op de contactpagina. Telefoniewinkels.nl heeft voor adverteren verschillende mogelijkheden beschikbaar. Voor meer informatie omtrent adverteren neem je contact met ons op via het contactformulier.

Verwijzingen naar andere websites

Op Telefoniewinkels.nl staan veel linkverwijzingen naar andere websites. Telefoniewinkels.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacybeleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Garantie, vragen en klachten

Telefoniewinkels.nl verkoopt zelf geen producten maar geeft alleen een overzicht van verschillende producten, en aanbiedingen die op het internet te vinden zijn. Voor klachten, vragen, garantie of aanvullende informatie verwijzen we jr door naar de klantenservice van de betreffende winkel.

Partners

Op de partnerpagina staan verwijzingen naar websites die partner zijn van Telefoniewinkels.nl. Dit zijn veelal websites die een toevoeging of aanvulling zijn op de content van Telefoniewinkels.nl of waarmee een linkruil is aangegaan. Ben je zo'n pagina tegengekomen, of heb je zelf zo'n soort website, laat het ons dan weten via het contactformulier op de contactpagina.

Uw eigen webshop aanmelden?

Heb je zelf een webshop of webwinkel, en zou je die graag terug willen zien op Telefoniewinkels.nl, dan is dat mogelijk. Als je dit via het contactformulier aan ons kenbaar maakt, dan nemen we binnen 2 werkdagen via de mail contact met je op over de opname van jouw webshop of winkel op Telefoniewinkels.nl.

Bijdrage leveren

Uiteraard is dit mogelijk!! Wil je jou ervaringen over bepaalde producten of winkels met ons en onze bezoekers delen, artikelen schrijven, ergens voordeel gevonden, je eigen telecom gerelateerde website promoten via een mooi artikel? Laat het ons weten via de contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy en cookies

Alles over cookies en privacy op Telefoniewinkels.nl vind je hier.


Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van i-Used