Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Holland
  6. »
  7. Uithoorn
  8. »
  9. Phone House Uithoorn
L-Mobimobile jaardeal

Phone House vestiging in Uithoorn

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Uithoorn in de provincie Noord-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Marktplein 23. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Uithoorn. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Uithoorn of in de gehele provivincie Noord-Holland.

Phone House vestiging in Uithoorn op de kaart

Phone House Uithoorn
Marktplein 23
1421 AC Uithoorn
Telefoonnummer Phone House Uithoorn te Uithoorn
0297 - 530665
Whatsappnummer Phone House Uithoorn te Uithoorn
0297 - 530665
E-mailadres Phone House Uithoorn te Uithoorn
uithoorn@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Uithoorn op FacebookPhone House Uithoorn op TwitterPhone House Uithoorn op InstagramPhone House Uithoorn op YouTubePhone House Uithoorn op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Uithoorn

Phone House Uithoorn is vandaag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Uithoorn voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Uithoorn
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Uithoorn
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Uithoorn
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Uithoorn
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Uithoorn
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Doro, Huawei, Apple of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Lebara, Tele2, Ben, of toch liever een abonnement van KPN, KPN, Budget Thuis, Lebara, Budget Thuis. Ook bij deze Phone House winkel in Uithoorn heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van autoladers tot usb-kabels en van adapters tot audiokabels, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en toetsenbordcases zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Uithoorn of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Uithoorn

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van Swoop