Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Holland
  6. »
  7. Hoorn
  8. »
  9. KPN winkel Hoorn
Bestbuyhoesjes - Ontwerp je eigen hoesje

KPN vestiging in Hoorn

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Hoorn in de provincie Noord-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Grote Noord 52. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Hoorn. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Hoorn of in de gehele provivincie Noord-Holland.

KPN vestiging in Hoorn op de kaart

KPN winkel Hoorn
Grote Noord 52
1621 KK Hoorn
Telefoonnummer KPN winkel Hoorn te Hoorn
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Hoorn te Hoorn
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Hoorn op FacebookKPN winkel Hoorn op TwitterKPN winkel Hoorn op InstagramKPN winkel Hoorn op YouTubeKPN winkel Hoorn op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Hoorn telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Hoorn

KPN winkel Hoorn is vandaag geopend van 09:30 tot 17:30 uur. De openingstijden van KPN winkel Hoorn voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:30 - 17:30 uur
Woensdag:
09:30 - 17:30 uur
Donderdag:
09:30 - 20:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Hoorn

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Youfone Dubbele Data Dagen
Bezoek de website van Best Buy Hoesjes
Bezoek de website van B2C Telecom