Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp in Hoofddorp

Dit is de bedrijfspagina met informatie over Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp in Hoofddorp in de provincie Noord-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp gelegen aan de Markenburg 83. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Hoofddorp of in de gehele provivincie Noord-Holland.

Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp in Hoofddorp op de kaart

Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp
Markenburg 83
2135 DS Hoofddorp
Telefoonnummer Cellfix Mobile Solutions  Hoofddorp te Hoofddorp
023 - 743511
E-mailadres Cellfix Mobile Solutions  Hoofddorp te Hoofddorp
info@cellfix.nl
 
Social Media:
Cellfix Mobile Solutions  Hoofddorp op Instagram
KvK: 57613893
 

Openingstijden Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp

Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp is vandaag geopend van 09:30 tot 18:00 uur. De openingstijden van Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:30 uur
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Cellfix Mobile Solutions Hoofddorp

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.