Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Holland
  6. »
  7. Haarlem
  8. »
  9. KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6
Bestbuyhoesjes - Ontwerp je eigen hoesje

KPN vestiging in Haarlem

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Haarlem in de provincie Noord-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Menton Passage 6. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Haarlem of in de gehele provivincie Noord-Holland.

KPN vestiging in Haarlem op de kaart

KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6
Menton Passage 6
2037 AB Haarlem
Telefoonnummer KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 te Haarlem
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 te Haarlem
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 op FacebookKPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 op TwitterKPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 op InstagramKPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 op YouTubeKPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Haarlem telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6

KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6 voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag:
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
12:15 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Haarlem - Menton Passage 6

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van iUsed
Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van Swoop