Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Aventel in Haarlem

Dit is de bedrijfspagina met informatie over Aventel in Haarlem in de provincie Noord-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van Aventel gelegen aan de Rijksstraatweg 371. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Aventel en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Aventel zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Aventel. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Haarlem of in de gehele provivincie Noord-Holland.

Aventel in Haarlem op de kaart

Aventel
Rijksstraatweg 371
2025 DB Haarlem
Telefoonnummer Aventel te Haarlem
088 - 8812345
E-mailadres Aventel te Haarlem
info@aventel.nl
 
Social Media:
Aventel op FacebookAventel op TwitterAventel op YouTubeAventel op LinkedIn
KvK: 34352258
 

Openingstijden Aventel

Aventel is vandaag geopend van 08:30 tot 17:30 uur. De openingstijden van Aventel voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
08:30 - 17:30 uur
Dinsdag:
08:30 - 17:30 uur
Woensdag:
08:30 - 17:30 uur
Donderdag:
08:30 - 17:30 uur
Vrijdag:
08:30 - 17:30 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Geef uw mening over Aventel

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.