Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Amsterdam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Hoofddorpweg 26. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Amsterdam. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Amsterdam of in de gehele provivincie Noord-Holland.

Phone House vestiging in Amsterdam op de kaart

Phone House Amsterdam
Hoofddorpweg 26
1058 PC Amsterdam
Telefoonnummer Phone House Amsterdam te Amsterdam
020 - 4082747
Whatsappnummer Phone House Amsterdam te Amsterdam
020 - 4082747
E-mailadres Phone House Amsterdam te Amsterdam
amsterdam@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Amsterdam op FacebookPhone House Amsterdam op InstagramPhone House Amsterdam op YouTubePhone House Amsterdam op LinkedIn
KvK: 80999697
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Amsterdam

Phone House Amsterdam is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Amsterdam voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Amsterdam
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Amsterdam
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Amsterdam
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Amsterdam
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Amsterdam
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Gigaset, Nokia, Gigaset of Apple, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Lebara, Tele2, KPN, of toch liever een abonnement van T-Mobile, Budget Thuis, KPN, Lebara, Tele2. Ook bij deze Phone House winkel in Amsterdam heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van autoladers tot audiokabels en van simkaarten tot draadloze laders, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als headsets, en muurladers zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Amsterdam of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Amsterdam

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.