Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Holland
  6. »
  7. Amsterdam
  8. »
  9. KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B
International sims

KPN vestiging in Amsterdam

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Bijlmerplein 84B. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Amsterdam of in de gehele provivincie Noord-Holland.

KPN vestiging in Amsterdam op de kaart

KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B
Bijlmerplein 84B
1102 DA Amsterdam
Telefoonnummer KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B te Amsterdam
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B te Amsterdam
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B op FacebookKPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B op TwitterKPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B op InstagramKPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B op YouTubeKPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Amsterdam telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B

KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 17:00 uur
Woensdag:
10:00 - 17:00 uur
Donderdag:
10:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Amsterdam - Bijlmerplein 84B

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Youfone Dubbele Data Dagen
Bezoek de website van Your Macstore
Bezoek de website van Swoop