Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Brabant
  6. »
  7. Veldhoven
  8. »
  9. KPN winkel Veldhoven
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Veldhoven

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Veldhoven in de provincie Noord-Brabant. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Pleintjes 40. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Veldhoven. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Veldhoven of in de gehele provivincie Noord-Brabant.

KPN vestiging in Veldhoven op de kaart

KPN winkel Veldhoven
Pleintjes 40
5501 EB Veldhoven
Telefoonnummer KPN winkel Veldhoven te Veldhoven
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Veldhoven te Veldhoven
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Veldhoven op FacebookKPN winkel Veldhoven op TwitterKPN winkel Veldhoven op InstagramKPN winkel Veldhoven op YouTubeKPN winkel Veldhoven op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Veldhoven telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Veldhoven

KPN winkel Veldhoven is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Veldhoven voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Veldhoven

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van B2C Telecom
Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van USA Sim