Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Tilburg

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Tilburg in de provincie Noord-Brabant. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Heyhoefpromenade 42. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Tilburg. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Tilburg of in de gehele provivincie Noord-Brabant.

Phone House vestiging in Tilburg op de kaart

Phone House Tilburg
Heyhoefpromenade 42
5043 RM Tilburg
Telefoonnummer Phone House Tilburg te Tilburg
013 - 5716301
Whatsappnummer Phone House Tilburg te Tilburg
013 - 5716301
E-mailadres Phone House Tilburg te Tilburg
tilburg@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Tilburg op FacebookPhone House Tilburg op InstagramPhone House Tilburg op YouTubePhone House Tilburg op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Tilburg

Phone House Tilburg is vandaag geopend van 09:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Tilburg voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:00 - 18:00 uur
Woensdag:
09:00 - 18:00 uur
Donderdag:
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:00 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Tilburg
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Tilburg
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Tilburg
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Tilburg
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Tilburg
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Sony, Oppo, Gigaset of Doro, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor KPN, T-Mobile, Ben, of toch liever een abonnement van Lebara, Lebara, Ben, KPN, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Tilburg heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van audiokabels tot opladers en van kabels tot autoladers, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als telefoonhouders, en microSD kaarten zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Tilburg of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Tilburg

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.