Phone House Steenbergen

Informatie over de Phone House vestiging in Steenbergen
 
Phone House Steenbergen
Geert Vinckestraat 2 A
4651 DJ Steenbergen
Telefoonnummer Phone House Steenbergen te Steenbergen
0167 - 566444
Whatsappnummer Phone House Steenbergen te Steenbergen
0167 - 566444
E-mailadres Phone House Steenbergen te Steenbergen
steenbergen@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Steenbergen op FacebookPhone House Steenbergen op InstagramPhone House Steenbergen op YouTubePhone House Steenbergen op LinkedIn
 
KvK: 20148931
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.
Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Steenbergen in de provincie Noord-Brabant. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Geert Vinckestraat 2 A. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Steenbergen. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats Steenbergen of Noord-Brabant.

Openingstijden Phone House Steenbergen

Phone House Steenbergen is vandaag gesloten. De openingstijden van Phone House Steenbergen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
11:00 - 17:30 uur
Dinsdag:
09:00 - 17:30 uur
Woensdag:
09:00 - 17:30 uur
Donderdag:
09:00 - 17:30 uur
Vrijdag:
09:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Steenbergen
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Steenbergen
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Steenbergen
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Steenbergen
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Steenbergen
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphone en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Gigaset, Apple, Huawei of Gigaset, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Tele2, KPN, Lebara of toch liever een abonnement van Vodafone, Vodafone, Lebara, Tele2, KPN. Ook bij deze Phone House winkel in Steenbergen heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van autoladers tot usb-kabels en van hoesjes tot audiokabels, je vind vind het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als microSD kaarten, en power banks zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Steenbergen of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

 

Geef je mening over Phone House Steenbergen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.