Phone House Den Bosch

Informatie over de Phone House vestiging in 's-Hertogenbosch
 
Phone House Den Bosch
Helftheuvelpassage 114
5224 AP 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer Phone House Den Bosch te 's-Hertogenbosch
073 - 8800741
Whatsappnummer Phone House Den Bosch te 's-Hertogenbosch
073 - 8800741
E-mailadres Phone House Den Bosch te 's-Hertogenbosch
denbosch@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Den Bosch op FacebookPhone House Den Bosch op InstagramPhone House Den Bosch op YouTubePhone House Den Bosch op LinkedIn
 
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.
Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in 's-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Helftheuvelpassage 114. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en waarvoor je hier terecht kan. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Den Bosch. Is dit niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven op het gebied van telecom in de plaats 's-Hertogenbosch of Noord-Brabant.

Openingstijden Phone House Den Bosch

Phone House Den Bosch is vandaag gesloten. De openingstijden van Phone House Den Bosch voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 18:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Den Bosch
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Den Bosch
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Den Bosch
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Den Bosch
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Den Bosch
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphone en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Apple, Sony, Oppo of Nokia, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Tele2, Ben, T-Mobile of toch liever een abonnement van Lebara, Lebara, T-Mobile, Tele2, Ben. Ook bij deze Phone House winkel in 's-Hertogenbosch heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van hoesjes tot kabels en van usb-kabels tot autoladers, je vind vind het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als muurladers, en headsets zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House 's-Hertogenbosch of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

 

Geef je mening over Phone House Den Bosch

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

 
 
GSM en Sim Only aanbiedingen. Stap over of verleng nu direct bij GSMWEB!
Provider keuze
Het is makkelijk om online een abonnement af te sluiten, maar is dat ook de beste keuze voor je? Neem een kijkje bij onderstaande providers en maak de juiste keuze.
Informatie
Alle informatie op deze pagina is zorgvuldig uitgezocht en geplaatst, echter kan het altijd gebeuren dat informatie achterhaald is of niet meer geheel juist is.

Zie je iets wat niet meer klopt, wil je je eigen telecombedrijf aanmelden voor de bedrijvengids of heb je aanvullingen, laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan ermee aan de slag.