Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

T-Mobile vestiging in Eindhoven

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de T-Mobile vestiging in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze T-Mobile vestiging gelegen aan de Rechtestraat 30. Verder is er beknopte informatie aanwezig over T-Mobile en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van T-Mobile zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Eindhoven of in de gehele provivincie Noord-Brabant.

T-Mobile vestiging in Eindhoven op de kaart

T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
Rechtestraat 30
5611 GP Eindhoven
Telefoonnummer T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat te Eindhoven
0800 - 0092
Mobiel telefoonnummer T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat te Eindhoven
06 - 24001200
E-mailadres T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat te Eindhoven
Via het contactformulier
 
Social Media:
T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat op FacebookT-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat op TwitterT-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat op InstagramT-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat op YouTubeT-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat op LinkedIn
KvK: 24351615
 
De klantenservice van T-Mobile is van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u gebruik maken van de online en het contactformulier op T-Mobile online.

Openingstijden T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat

T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat is vandaag geopend van 13:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 18:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Waarom kiezen voor T-Mobile:

Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
T-Mobile.nl is één van de grootste mobiele aanbieders van Nederland voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
De Nederlandse tak van het Duitse T-Mobile heeft een hoofdkantoor in Den Haag en heeft ruim 100 winkels in heel Nederland
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
Bij T-Mobile.nl kunt u een abonnement afsluiten voor mobiel, vast internet & wifi, interactieve TV en vast bellen
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
Vaak heeft T-mobile mooie acties en aanbiedingen online, bekijk daarvoor de website van T-mobile zelf
Waarom kiezen voor T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat
Bij T-Mobile.nl kunt u terecht voor telefoons van onder andere Huawei, Oppo, Apple, Samsung, Sony, Motorola, LG en Nokia

 

Contact opnemen met T-Mobile

De klantenservice van T-Mobile is te bereiken op een aantal verschillende manieren. Bent u al klant van T-Mobile dan gebruikt u makkelijk en snel de T-Mobile app. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de chat (24/7 beschikbaar) en leest u heel veel informatie op het actieve online forum. U komt hier via de T-Mobile contactpagina. Liever in gesprek met iemand van de klantenservice, hieronder een overzicht van de mogelijkheden en telefoonnummers om T-Mobile telefonisch te bereiken:
+
0800-0092 - Vaste diensten thuis, beschikbaar maandag t/m zaterdag tussen 07:00 - 22:00 uur en op zon- en feestdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.
+
06-24001200 - Mobiele abonnementen, beschikbaar maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 20:00 uur, op zaterdag tussen 09:00 en 17:30 uur en op zon- en feestdagen gesloten
+
0800-7123 - Gebruik dit nummer als u klant wilt worden of vragen heeft als u nog geen klant bent van T-Mobile
+
0800-8102 - Gebruik dit nummer als u zakelijke klant wilt worden of vragen heeft als u nog geen klant bent van T-Mobile
+
0800-7112 - Dit nummer is alleen voor zakelijk contact met T-Mobile


Geef uw mening over T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat

M. Abels gaf op 20 juni 2022 om 13:45 uur een reactie
Afgelopen zaterdag ben ik met mijn dochter in de T-Mobile Shop Eindhoven Rechtestraat geweest. Aldaar informatie gevraagd over een prepaid kaartje. De medewerkers hebben ons onjuiste info verstrekt. Op een specifieke vraag werd ons verteld dat je elke 6 maanden het beltegoed VERPLICHT moest opwaarderen, maar dat is dus NIET waar! Het juiste antwoord, gegeven door de klantenservice van T-Mobile, moest zijn: ... op het moment als je hem actief wilt houden dan zou je eens per 5 maanden een betaalde actie moeten uitvoeren. Dat betekend dat je een belletje moet plegen OF een sms bericht moet versturen OF opwaarderen. Als dat niet het geval is dan zetten we er in de 5de maand een blokkade op en komt het nummer in de 6de maand te vervallen.
Kortom geen sprake van VERPLICHT opwaarderen binnen 6 maanden als je je prepaidnummer actief wilt houden. Slecht dat meerdere medewerkers in dit filiaal ons verkeerd hebben geïnformeerd!


Voeg hieronder je opmerkingen en commentaar toe.