Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Brabant
  6. »
  7. Eindhoven
  8. »
  9. KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Eindhoven

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Hermanus Boexstraat 5. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Eindhoven of in de gehele provivincie Noord-Brabant.

KPN vestiging in Eindhoven op de kaart

KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5
Hermanus Boexstraat 5
5611 AH Eindhoven
Telefoonnummer KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 te Eindhoven
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 te Eindhoven
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 op FacebookKPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 op TwitterKPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 op InstagramKPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 op YouTubeKPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Eindhoven telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5

KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 is vandaag geopend van 09:30 tot 17:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5 voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Eindhoven - Hermanus Boexstraat 5

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van USA Sim
Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van USA Sim