Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Noord-Brabant
  6. »
  7. Deurne
  8. »
  9. Phone House Deurne
International sims

Phone House vestiging in Deurne

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Deurne in de provincie Noord-Brabant. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Vlierdenseweg 8. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Deurne. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Deurne of in de gehele provivincie Noord-Brabant.

Phone House vestiging in Deurne op de kaart

Phone House Deurne
Vlierdenseweg 8
5753 AD Deurne
Telefoonnummer Phone House Deurne te Deurne
0493 - 318805
Whatsappnummer Phone House Deurne te Deurne
06 - 42132645
E-mailadres Phone House Deurne te Deurne
vragen@phonehousedeurne.nl
 
Social Media:
Phone House Deurne op FacebookPhone House Deurne op InstagramPhone House Deurne op YouTubePhone House Deurne op LinkedIn
KvK: 17168506
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Deurne

Phone House Deurne is vandaag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Deurne voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Deurne
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Deurne
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Deurne
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Deurne
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Deurne
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Apple, Samsung, Sony of Doro, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Vodafone, T-Mobile, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, u heeft het allemaal zelf in de hand. Liever sim only? Bij Phone House vergelijk je de sim only-abonnementen van onder andere Tele2, Budget Thuis, Vodafone en T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Deurne heb je mogelijkheden genoeg.

Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van hoesjes tot kabels en van opladers tot screenprotectors, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als telefoonhouders, en toetsenbordcases zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Deurne of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Deurne

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Youfone Dubbele Data Dagen
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van USA Sim