Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Limburg
  6. »
  7. Venlo
  8. »
  9. KPN winkel Venlo
De beste telefoons en tablets bij Expert

KPN vestiging in Venlo

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Venlo in de provincie Limburg. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Vleesstraat 16. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Venlo. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Venlo of in de gehele provivincie Limburg.

KPN vestiging in Venlo op de kaart

KPN winkel Venlo
Vleesstraat 16
5911 JE Venlo
Telefoonnummer KPN winkel Venlo te Venlo
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Venlo te Venlo
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Venlo op FacebookKPN winkel Venlo op TwitterKPN winkel Venlo op InstagramKPN winkel Venlo op YouTubeKPN winkel Venlo op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Venlo telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Venlo

KPN winkel Venlo is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Venlo voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
12:00 - 17:00 uur

Geef je mening over KPN winkel Venlo

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van GSM Loket
Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Swoop