Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Vodafone vestiging in Sittard

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Vodafone vestiging in Sittard in de provincie Limburg. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Vodafone vestiging gelegen aan de Limbrichterstraat 4. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Vodafone en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Vodafone zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Vodafone Sittard. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Sittard of in de gehele provivincie Limburg.

Vodafone vestiging in Sittard op de kaart

Vodafone Sittard
Limbrichterstraat 4
6131 EC Sittard
Telefoonnummer Vodafone Sittard te Sittard
0800 - 0094
E-mailadres Vodafone Sittard te Sittard
Via het contactformulier
 
Social Media:
Vodafone Sittard op FacebookVodafone Sittard op TwitterVodafone Sittard op InstagramVodafone Sittard op PinterestVodafone Sittard op YouTubeVodafone Sittard op LinkedIn
KvK: 14052264
 
Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van ma t/m za en via de mail of chat op de website. Bekijk alle Vodafone vestigingen op Telefoniewinkels.nl via het Vodafone overzicht.

Openingstijden Vodafone Sittard

Vodafone Sittard is vandaag gesloten. De openingstijden van Vodafone Sittard voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Vodafone:

Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
Vodafone staat voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op uw leven is afgestemd
Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
De Vodafone klantenservice is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor support
Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
Bij Vodafone heeft u altijd de keuze uit de nieuwste smartphone en de voordeligste abonnementen
Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
Bij elke aankoop in de shop krijgt u de wettelijke garantie van twee jaar.
Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
In de meeste gevallen kan Vodafone uw bestelling binnen twee dagen bij u thuis bezorgen
Waarom kiezen voor Vodafone Sittard
Bepaal met Vodafone Next zelf wanneer u een nieuwe telefoon neemt. Verleng uw abonnement met telefoon al na 4 maanden in combinatie met een nieuw toestel

 

Contact opnemen met Vodafone

Vodafone is het beste te bereiken via de algemene klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 - 18:00 uur. Via een vast telefoon belt u 0800 - 0094 en via mobiel belt u 0800 - 0560, beide nummers zijn gratis. De chat is 24/7 online en voor mailcontact gebruikt u het contactformulier (contactpagina).

Geef uw mening over Vodafone Sittard

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.