Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Zevenaar

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Zevenaar in de provincie Gelderland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Raadhuisplein 4. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Zevenaar. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Zevenaar of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Zevenaar op de kaart

Phone House Zevenaar
Raadhuisplein 4
6901 GN Zevenaar
Telefoonnummer Phone House Zevenaar te Zevenaar
0316 - 342120
Whatsappnummer Phone House Zevenaar te Zevenaar
0316 - 342120
E-mailadres Phone House Zevenaar te Zevenaar
zevenaar@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Zevenaar op FacebookPhone House Zevenaar op InstagramPhone House Zevenaar op YouTubePhone House Zevenaar op LinkedIn
KvK: 52129292
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Zevenaar

Phone House Zevenaar is vandaag gesloten. De openingstijden van Phone House Zevenaar voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Zevenaar
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Zevenaar
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Zevenaar
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Zevenaar
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Zevenaar
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Nokia, Oppo, Doro of Apple, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor T-Mobile, Vodafone, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, KPN, T-Mobile, Vodafone. Ook bij deze Phone House winkel in Zevenaar heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van simkaarten tot screenprotectors en van audiokabels tot kabels, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als toetsenbordcases, en power banks zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Zevenaar of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Zevenaar

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.