Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Nunspeet

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Nunspeet in de provincie Gelderland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Dorpsstraat 13. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Nunspeet. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Nunspeet of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Nunspeet op de kaart

Phone House Nunspeet
Dorpsstraat 13
8071 BW Nunspeet
Telefoonnummer Phone House Nunspeet te Nunspeet
0341 - 250121
Whatsappnummer Phone House Nunspeet te Nunspeet
06 - 12976935
E-mailadres Phone House Nunspeet te Nunspeet
nunspeet@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Nunspeet op FacebookPhone House Nunspeet op InstagramPhone House Nunspeet op YouTubePhone House Nunspeet op LinkedIn
KvK: 08182608
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Nunspeet

Phone House Nunspeet is vandaag geopend van 13:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Nunspeet voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 21:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Nunspeet
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Nunspeet
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Nunspeet
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Nunspeet
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Nunspeet
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Apple, Gigaset, Huawei of Apple, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor KPN, T-Mobile, Ben, of toch liever een abonnement van Vodafone, Vodafone, Ben, KPN, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Nunspeet heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van kabels tot audiokabels en van adapters tot screenprotectors, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als telefoonhouders, en toetsenbordcases zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Nunspeet of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Nunspeet

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.