Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Lochem

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Lochem in de provincie Gelderland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Molenstraat 14. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Lochem. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Lochem of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Lochem op de kaart

Phone House Lochem
Molenstraat 14
7241 AE Lochem
Telefoonnummer Phone House Lochem te Lochem
0573 - 280212
Whatsappnummer Phone House Lochem te Lochem
06 - 13197378
E-mailadres Phone House Lochem te Lochem
lochem@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Lochem op FacebookPhone House Lochem op InstagramPhone House Lochem op YouTubePhone House Lochem op LinkedIn
KvK: 08205227
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Lochem

Phone House Lochem is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Lochem voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
10:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 20:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Lochem
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Lochem
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Lochem
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Lochem
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Lochem
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Oppo, Nokia, Apple of Sony, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor KPN, T-Mobile, Ben, of toch liever een abonnement van Vodafone, Vodafone, Budget Thuis, KPN, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Lochem heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van draadloze laders tot audiokabels en van autoladers tot simkaarten, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en microSD kaarten zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Lochem of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Lochem

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.