Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Gelderland
  6. »
  7. Gendringen
  8. »
  9. Phone House Gendringen
De beste telefoons en tablets bij Expert

Phone House vestiging in Gendringen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Gendringen in de provincie Gelderland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Industrieweg 29. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Gendringen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Gendringen of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Gendringen op de kaart

Phone House Gendringen
Industrieweg 29
7081 AD Gendringen
Telefoonnummer Phone House Gendringen te Gendringen
0315 - 681295
E-mailadres Phone House Gendringen te Gendringen
gendringen@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Gendringen op FacebookPhone House Gendringen op InstagramPhone House Gendringen op YouTubePhone House Gendringen op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Gendringen

Phone House Gendringen is vandaag geopend van 12:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Gendringen voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Apple, Doro, Nokia of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Lebara, Ben, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, Budget Thuis, Lebara, Ben. Ook bij deze Phone House winkel in Gendringen heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van opladers tot adapters en van simkaarten tot hoesjes, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als muurladers, en power banks zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Gendringen of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Gendringen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van Casimoda
Bezoek de website van My Trendy Phone
Bezoek de website van Swoop