Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Gendringen

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Gendringen in de provincie Gelderland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Industrieweg 29. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Gendringen. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Gendringen of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Gendringen op de kaart

Phone House Gendringen
Industrieweg 29
7081 AD Gendringen
Telefoonnummer Phone House Gendringen te Gendringen
0315 - 681295
E-mailadres Phone House Gendringen te Gendringen
gendringen@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Gendringen op FacebookPhone House Gendringen op InstagramPhone House Gendringen op YouTubePhone House Gendringen op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Gendringen

Phone House Gendringen is vandaag gesloten. De openingstijden van Phone House Gendringen voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Gendringen
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Apple, Doro, Nokia of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Lebara, Ben, KPN, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, Budget Thuis, Lebara, Ben. Ook bij deze Phone House winkel in Gendringen heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van opladers tot adapters en van simkaarten tot hoesjes, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als muurladers, en power banks zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Gendringen of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Gendringen

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.