Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Gelderland
  6. »
  7. Duiven
  8. »
  9. Phone House Duiven
L-Mobimobile jaardeal

Phone House vestiging in Duiven

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Duiven in de provincie Gelderland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Pastoriestraat 13. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van Phone House zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Duiven. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Duiven of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Duiven op de kaart

Phone House Duiven
Pastoriestraat 13
6921 BX Duiven
Telefoonnummer Phone House Duiven te Duiven
0316 - 511111
Whatsappnummer Phone House Duiven te Duiven
0316 - 511111
E-mailadres Phone House Duiven te Duiven
duiven@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Duiven op FacebookPhone House Duiven op InstagramPhone House Duiven op YouTubePhone House Duiven op LinkedIn
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Duiven

Phone House Duiven is vandaag geopend van 09:30 tot 20:00 uur. De openingstijden van Phone House Duiven voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 20:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Duiven
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Duiven
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Duiven
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Duiven
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Duiven
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House ben je aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of je nu op zoek bent naar een Gigaset, Huawei, Gigaset of Doro, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kun je daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement je erbij wilt. Ga je voor Ben, Lebara, Tele2, of toch liever een abonnement van Vodafone, Vodafone, Tele2, Ben, Budget Thuis. Ook bij deze Phone House winkel in Duiven heb je mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

Je kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van audiokabels tot opladers en van usb-kabels tot screenprotectors, het is er allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als power banks, en telefoonhouders zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Duiven of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef je mening over Phone House Duiven

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van I-mania
Bezoek de website van Best Buy Hoesjes
Bezoek de website van USA Sim