Home Aanbiedingen Mobiel verkopen Telecom providers Telefoonwinkels Telefoon accessoires Vergelijk sim only Vergelijk mobiel + abo Telefoniewinkels Nederland Nieuws en aanbiedingen Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Telefoniewinkels.nl
Telecom - informatie, tips, reviews en meer!

Phone House vestiging in Doetinchem

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de Phone House vestiging in Doetinchem in de provincie Gelderland. U vindt hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze Phone House vestiging gelegen aan de Catharinastraat 11. Verder is er beknopte informatie aanwezig over Phone House en voor welke diensten, services, producten en aankopen u hier terecht kunt. Wilt u alle informatie, dan verwijzen we u graag door naar de website van Phone House zelf.

Heeft u goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor Phone House Doetinchem. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat u zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Doetinchem of in de gehele provivincie Gelderland.

Phone House vestiging in Doetinchem op de kaart

Phone House Doetinchem
Catharinastraat 11
7001 BZ Doetinchem
Telefoonnummer Phone House Doetinchem te Doetinchem
0314 - 653855
Whatsappnummer Phone House Doetinchem te Doetinchem
06 - 58950999
E-mailadres Phone House Doetinchem te Doetinchem
doetinchem@phonehouse.nl
 
Social Media:
Phone House Doetinchem op FacebookPhone House Doetinchem op InstagramPhone House Doetinchem op YouTubePhone House Doetinchem op LinkedIn
KvK: 68248709
 
Deze vestiging is onderdeel van Phone House, bekijk alle andere Nederlandse Phone House filialen ook op Telefoniewinkels.nl.

Openingstijden Phone House Doetinchem

Phone House Doetinchem is vandaag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De openingstijden van Phone House Doetinchem voor de rest van de week vindt u hieronder in het weekoverzicht. Let op!! In verband met geldende coronamaatregelen kunnen openingstijden momenteel afwijken.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
10:00 - 18:00 uur
Woensdag:
10:00 - 18:00 uur
Donderdag:
10:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
10:00 - 21:00 uur
Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

Waarom kiezen voor Phone House:

Waarom kiezen voor Phone House Doetinchem
Het nieuwste en voordeligste aanbod mobiele telefoons
Waarom kiezen voor Phone House Doetinchem
Phone House is onafhankelijk van telecom-providers, dus scherpe prijzen en acties
Waarom kiezen voor Phone House Doetinchem
Uitgebreide informatie over mobiele telefoons, netwerken en speciale aanbiedingen
Waarom kiezen voor Phone House Doetinchem
De voordeligste aanbiedingen en onafhankelijk advies
Waarom kiezen voor Phone House Doetinchem
Ruim 90 winkels in Nederland, dus altijd in de buurt

 

Telefoon en abonnement bij Phone House

Bij Phone House bent u aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste smartphones en de voordeligste mobiele abonnementen. Phone House verkoopt telefoons van vrijwel alle merken en modellen. Dus of u nu op zoek bent naar een Gigaset, Sony, Apple of Samsung, hier hebben ze het allemaal. Uiteraard kunt u daarna zelf kiezen welk mobiel abonnement u erbij wilt. Gaat u voor Ben, T-Mobile, Vodafone, of toch liever een abonnement van Tele2, Tele2, Vodafone, Budget Thuis, T-Mobile. Ook bij deze Phone House winkel in Doetinchem heeft u mogelijkheden genoeg.


Accessoires bij Phone House

U kunt bij Phone House niet alleen terecht voor abonnementen, sim only en de mooiste toestellen. Ook accessoires zijn er genoeg te vinden, van adapters tot opladers en van screenprotectors tot kabels, u vindt het hier allemaal, in diverse kleuren, maten en natuurlijk vele merken en topmerken. Ook accessoires als microSD kaarten, en muurladers zijn volop verkrijgbaar. Ga langs Phone House Doetinchem of bekijk het volledige aanbod in de online webwinkel.

Geef uw mening over Phone House Doetinchem

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.