Home Aanbiedingen Het laatste nieuws Telefoniewinkels in Nederland Vergelijk Telecom Vergelijk Sim-only Mobiel verkopen Telecom providers Telefoniewinkels Telefoon accessoires Zoeken op Telefoniewinkels.nl Contact
Terug naar Telefoniewinkels.nl
  1. Telefoniewinkels.nl
  2. »
  3. Winkeloverzicht
  4. »
  5. Friesland
  6. »
  7. Sneek
  8. »
  9. KPN winkel Sneek
L-Mobimobile jaardeal

KPN vestiging in Sneek

Dit is de bedrijfspagina met informatie over de KPN vestiging in Sneek in de provincie Friesland. Je vind hier onder andere het telefoonnummer, adresgegevens, openingstijden en social media pagina's van deze KPN vestiging gelegen aan de Nauwe Burgstraat 10. Verder is er beknopte informatie aanwezig over KPN en voor welke diensten, services, producten en aankopen je hier terecht kunt. Wil je alle informatie, dan verwijzen we je graag door naar de website van KPN zelf.

Heb je goede, of juiste slechte ervaringen dan is er onderaan deze pagina de mogelijkheid dat met ons te delen via een review voor KPN winkel Sneek. Is deze winkel of dit bedrijf niet wat je zoekt, bekijk dan alle bedrijven en winkels op het gebied van telecom in de plaats Sneek of in de gehele provivincie Friesland.

KPN vestiging in Sneek op de kaart

KPN winkel Sneek
Nauwe Burgstraat 10
8601 CD Sneek
Telefoonnummer KPN winkel Sneek te Sneek
Geen telefoon
E-mailadres KPN winkel Sneek te Sneek
Geen e-mail
 
Social Media:
KPN winkel Sneek op FacebookKPN winkel Sneek op TwitterKPN winkel Sneek op InstagramKPN winkel Sneek op YouTubeKPN winkel Sneek op LinkedIn
KvK: 27124701
 
Het is niet mogelijk om deze KPN winkel in Sneek telefonisch of via de mail te bereiken. Je kunt contact opnemen met de algemene klantenservice van KPN, alle info is te vinden op de KPN servicepagina.

Openingstijden KPN winkel Sneek

KPN winkel Sneek is vandaag geopend van 09:30 tot 21:00 uur. De openingstijden van KPN winkel Sneek voor de rest van de week vind je hieronder in het weekoverzicht.

Maandag:
13:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:30 - 18:00 uur
Woensdag:
09:30 - 18:00 uur
Donderdag:
09:30 - 21:00 uur
Vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:30 - 17:00 uur
Zondag:
gesloten uur

Geef je mening over KPN winkel Sneek

Er zijn nog geen opmerkingen en commentaren geplaatst, gebruik het formulier om als eerste een reactie te geven.

Bezoek de website van USA Sim
Bezoek de website van Case Company
Bezoek de website van B2C Telecom